68 Aksaray Belediyespor Kulübü AKG Özel Güvenlik Şirketi İle Anlaştı

68 Aksaray Belediyespor Kulübü AKG Özel Güvenlik Şirketi İle Anlaştı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

TFF 3.LİG 1. Grupta mücadele eden siyah beyazlı ekibimiz 68 Aksaraybelediyespor kulübü ile ilimiz de faaliyet gösteren AKG özel Güvenlik arasında yapılan sözleşme ile sezon sonuna kadar Aksaray´da yapılacak olan tüm maçların güvenliğini AKG özel güvenlik şirketi sağlayacak.

/resimler/2019-10/5/1459410785721.jpg

Özel güvenlik hizmetinin zorunlu olduğu 3. Lig maçlarında 68 Aksaraybelediyespor kulübünün tercihi, şehrimizin gözde güvenlik firması olan AKG özel güvenlik şirketi oldu. Çankayaspor karşılaşması öncesinde 68 Aksaraybelediyespor kulübünün Başkanı Cem ÇORAKÇI ve AKG özel güvenlik şirketi sahibi Bahattin YÜCEL, Aksaray´da oynanacak tüm maçların güvenlik hizmeti için sözleşmeyi imzaladılar. Şehrimizin takımı 68 Aksaraybelediyespor´a 3.liğde ki mücadelesinde başarılar dileyen AKG özel güvenlik şirketi sahibi Bahattin YÜCEL , ? Renklerine gönül verdiğimiz şehrimizin takımı 68 Aksaraybelediyespor´a destek olmak amaçlı, Aksaray´da gerçekleşecek tüm karşılaşmaların  özel güvenlik hizmeti firmamız tarafından sağlanacaktır. Futbolun bir ilin tanıtımına ve ekonomik katkılarının yüksek olduğu bilinci ile şehrimizin profesyonel tek takımı olan 68 Aksaraybelediyespor´a tüm Aksaraylıların sahip çıkması gerekmektedir. Uzun yıllar hasretini çektiğimi 3. Ligde temsilcimiz 68 Aksaraybelediyespor´a her zaman destek olacağız? şeklinde konuştu.

68 Aksaraybelediyespor kulübünün Başkanı Cem ÇORAKÇI ise desteklerinden dolayı AKG özel güvenlik şirketi sahibi Bahattin YÜCEL´e teşekkür etti.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri