Uyuşturucu operasyonlarında Türkiye Birincisiyiz

Uyuşturucu operasyonlarında Türkiye Birincisiyiz

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Son yıllarda Aksaray´da mala dayalı hırsızlıkların azaldığı bildirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Ali Karabağ, emniyet güçlerinin polis kontrolündeki yerleşim birimlerinde alınan tedbirler ve yapılan operasyonlarla suçlulara göz açtırılmadığı, bunun da mala dayalı hırsızlıkları azalttığını söyledi. Suç ve suçluyla mücadelede tavizsiz çalışmaların devam ettiğini ifade eden Emniyet müdürü Ali Karabağ, mobese kameralarının suçluya ulaşmada ki kolaylıkları sayesinde gözetlemenin büyük faydası olduğuna dikkat çekti.

Uyuşturucu operasyonlarında Türkiye birincisiyiz

/resimler/2019-1/14/1040290233875.jpg

Aksaray uyuşturucu ticaretinde transit geçiş noktası olarak bilinse de, son yıllarda içici sayısının artmasıyla emniyet güçlerinin bu alandaki başarılı operasyonları sayesinde Aksaray Türkiye birincisi oldu.

Gazetecilere bir dizi açıklamalarda bulunan Emniyet müdürü Ali Karabağ, Aksaray´ın daha önce uyuşturucu trafiğinde transit geçiş noktası olması nedeniyle, uluslar arası karayolu olan E-90 üzerinde yapılan operasyonların yanı sıra, içici sayısında da büyük artışlar kaydedilmesiyle operasyonların yelpazesinin genişletildiğini söyledi.

Aksaray´da esrar, eroin ve bağımlılıkla ilgili hap ve benzeri ürünlerin kullanılmasındaki artışlar polisin dikkatini bu yöne çekerek çok sayıda yapılan operasyonlar sayesinde içici olanlara ve içmede kullanılan malzemeleri temin etmede torbacı diye bilinen şahıslara yönelik operasyonların başarılı bir şekilde yürütülmesiyle Türkiye genelinde Aksaray´a birincilik getirdiği açıklandı. Okul önleri başta olmak üzere eğlence mekanları kontrol altına alınarak suçluların açığa çıktığını belirten Emniyet müdürü Karabağ, çocukların bağımlılık batağına saplanmadan alınan tedbirlerin verimli hale getirildiğini söyledi.

/resimler/2019-1/14/1041190857172.jpg



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri