Aksarayspor Kulübünden Vali Pekmez´e ziyaret

Aksarayspor Kulübünden Vali Pekmez´e ziyaret

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

68 Aksaray Belediyespor Kulübü Başkanı Emin Eroğlu beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.
Eroğlu ile birlikte kulüp yöneticileri, Sedat Altındal, İlyas Dagdaş, Gökhan Canlı, Nedim deniz, İsa Güzel ve Ömer Ünalan´ı Valilik makamında kabul eden Vali Pekmez; yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunarak yeni sezonda başarılar diledi.
Bal liginde mücadele edecek takımın son durumu hakkında bilgi alan Vali Pekmez; yenilenen yönetim ile beraber güçlenerek yeni sezona hazırlandıklarını belirten kulüp Başkanı Emin Eroğlu´na ?Takımın başarısında yönetimin katkısı mutlaka çok önemli şehir adına sizlere teşekkür ediyorum´ dedi.
Kulüp Başkanı Emin Eroğlu ve genel kaptan Nedim Deniz takıma yapılan futbolcu transferleri ve teknik kadro hakkında açıklamalarda bulunurken kampta bulunan oyuncuların yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirttiler.
Hedeflerinin profesyonel lig olduğunu kaydeden kulüp başkanı Eroğlu; geçtiğimiz sezonda Aksaray´da oynanan maçlarda takımı izlemeye gelerek büyük destek veren, deplasmanda da takımı yakından takip eden Vali Aykut Pekmez´e ilgisinden dolayı teşekkür ederek; ?Sizi ve bu şehri her zaman yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız´ dedi.
Vali Aykut Pekmez ziyaretleri nedeniyle kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni sezonda başarılar diledi.
Kulüp Başkanı Emin Eroğlu Vali Aykut Pekmez´e üzerinde Vali Aykut Pekmez´in isminin yazıldığı 68 numaralı Aksarayspor formasını hediye etti.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri