ASPİM Hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar ziyaret edildi

ASPİM Hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar ziyaret edildi

?Abidin dedenin duası bize yeter?

Yeşim Pekmez:"Devletimizin imkanları vatandaşları için kullanılıyor?

Aksaray Valisi Aykut Pekmezin eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce sunulan hizmetlerden faydalanan vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Pekmez beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Çini ailesini ziyaret etti.

İki çocuğu tedavi gören anne, baba ile görüşerek bilgi alan Pekmez, yakından ilgilendiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Devam ettirdikleri aile ziyaretleri ile sunulan imkânlardan yararlanan vatandaşlarla birebir görüşüp varsa sorunlarının çözümüne yardımcı olup, ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirten Yeşim Pekmez Hanımefendi; ailelerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duydukları mutluluk ve memnuniyeti belirten Çini ailesi büyük moral bulduklarını belirterek Yeşim Pekmez Hanımefendi´ye teşekkür ettiler.

Yeşim Pekmez Hanımefendi; devletin ekonomik durumu yeterli bulunmayan vatandaşlarına yalnız olmadıklarını göstermek için çok önemli düzenlemeler yaparak onları her konuda desteklediğini söyledi. Çocukların devam eden tedavilerinin iyi takip edilmesi gerektiğini belirten Pekmez, il dışında süren tedavi sürecinde bir ihtiyaç durumu oluştuğunda yardımcı olmaya gayret göstereceklerini belirtti.



?Abidin dedenin duası bize yeter?

Rahatsızlığı nedeniyle 4 yıldır yatağa bağımlı şeklide tedavisi süren 90 yaşındaki Abidin dedeyi ziyaret eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; devlete millete dua ederek,  Allah´a şükür etmenini önemini belirten Abidin dedenin yaptığı duanın kendilerine yeteceğini söyledi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk aile ziyaretlerine devam ediyor.

Kızı ile birlikte yaşayan 90 yaşındaki Abidin dedeyi ziyaret eden Pekmez; elini öptüğü Abidin dede ile bir süre sohbet etti. Türlü zorluklara karşı hayat mücadelesini kızı ve yakın komşularından dinleyen Pekmez; dilinden dua ve şükrünü hiç düşürmeyen Abidin dedeye Allah´tan şifalar diledi.

?Vefalı davrandınız, mutlu ettiniz?

Abidin dedenin rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrasında iyileşemediği ve 4 yıldır çoğunlukla yatağa bağımlı halde bakımını üstlendiğini belirten kızından bilgi alan Yeşim Pekmez Hanımefendi; Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü hizmetlerinden yararlanan Abidin dedenin devam ettirilebilecek tedavisi konusunda yapılacak bir yardımın bulunması halinde her zaman hazır olduklarını söyledi.  

Yeşim Pekmez Hanımefendi kızının ?Vefalı davrandınız ziyaretiniz ile mutlu ettiniz? sözleri üzerine; ?Biz hastasını ziyaret eden, kimsesi olmayana kimse olan, yardıma muhtaç olana el uzatan bir inanç ve medeniyetin temsilcileriyiz. Bizler, devletimizin sunduğu her türlü imkânlarla her zaman sizlerin yanındayız. Abidin dedenin ettiği dua bize yeter. Bize düşün aşamadığınız konularda yardımcı olmaya hazırız?dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri