Aksaray´lı Cezaevi Hükümlüsünün isteği geri çevrilmedi

Aksaray´lı Cezaevi Hükümlüsünün isteği geri çevrilmedi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Aksaray´ın Eskil İlçesi Kökez köyünden olan ve Kahramanmaraş Elbistan Kapalı Cezaevi´de hükümlü olarak bulunan İbrahim Karakaya´nın´´Eskil´in haberlerinden haberdar olmak istiyorum´´ricası Eskil´de yayın yapan Tuz Gölü Gazetesini harekete geçirdi.

 

Hükümlü İbrahim karakaya , bir yakını vasıtasıyla Eskil´de yayın hayatını sürdüren,Mehmet Emin Öztürk´ün imtiyaz sahibi olduğu Tuz Gölü gazetesine isteğini iletti. Bu istek karşısında hemen harekete geçen gazete yönetimi,hükümlü İbrahim Karakaya´ya bir jest yaparak posta yoluyla cezaevine gazete gönderme kararını aldı.


Konuyla ilgili, açıklama yapan Tuz Gölü Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Emin Öztürk ?Gazetecinin işi, toplumdur ve toplumun taleplerine cevap vermektir. Bizde bu uğurda mücadele edip, vatandaşlarımızın isteklerini geri çevirmemeye gayret ediyoruz.Bize ulaşan Eskil´de Efrayim Emmi olarak bilinen Kökezli İbrahim Karakaya, hükümlü olduğu cezaevinde Eskil´in haberlerinden haberdar olmak istediğini bize iletti. Bizde artık, her hafta posta yoluyla Eskilli hemşerimize Tuz Gölü Gazetesi´ni gönderip, memleket hasretini gidermesine yardımcı oluyoruz.  Tarafıma iletilen bu talebe anında karşılık verdik ve gazetemizi göndermeye başladık. Bundan sonra da göndermeye devam edeceğiz. Eğer böyle bir talebi olan başka gurbette hemşerilerimiz varsa, taleplerini bize iletebilirler? dedi. 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri