Başkan Adayı Dinçer İçin Karşılama Töreni Düzenlenecek

 Başkan Adayı Dinçer İçin Karşılama Töreni Düzenlenecek

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AK Parti İl Başkanlığı, Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Aksaray Belediye Başkan adayı gösterilen Evren Dinçer için tören düzenleyecek.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı gösterilen Evren Dinçer için bugün saat 16.00´da AK Parti İl Başkanlığı binasında karşılama töreni gerçekleştirilecek.

Belediye başkan adayı Dinçer´in hem AK Parti hem de Aksaray´a hayırlı olacağına inandığını söyleyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, genç ve vizyon sahibi Dinçer´in sahip olduğu birikim ve ortak akılla ortaya koyacağı hedeflerle Aksaray´ın değerine değer katacağına işaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Evren Dinçer´e ulvi bir vazife verdiğini kaydeden Altınsoy, ?Allah´ın izni ve vatandaşlarımızın da büyük kuruluşundan günümüze milletin partisi olan ve milletin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti, 31 Mart´ta da bu zaferlerine Evren Dinçer ile bir yenisini daha ekleyecektir.? dedi.

AK Parti´nin seçim zaferlerinde Türkiye´de hep rekorlar kıran Aksaray, bu seçimde de yeni bir rekorla AK belediyeciliğine devam edeceğini vurgulayan Altınsoy, ?Genç ve vizyon sahibi adayımız Dinçer, belediye başkanı olarak Aksaray´ı marka kent yapmak için öz veriyle çalışacaktır. AK Parti´nin gönül belediyeciliği ilkesinden hareketle Dinçer, İç Anadolu´nun kadim şehri Aksaray´ı yeni hedeflerle ve daha büyük projelerle buluşturacaktır.? diye konuştu.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri