1 kişiyi öldürüp,1 kişiyi yaralayan silahlı saldırgan yakalandı

1 kişiyi öldürüp,1 kişiyi yaralayan silahlı saldırgan yakalandı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

/resimler/2019-6/16/0103231890805.jpg

 

Aksaray Güzelyurt ilçesi çarşı meydanında yaşanan olayda,aralarında husumet bulunan MHP Güzelyurt eski ilçe başkanı,halen  MHP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bezgen ve İsa Y.tartışmış,tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle İsa Y.üzerindeki silahla Mehmet Bezgen´e ateş ederek öldürüp, yeğeni esnaf Mehmet Bezgen´i yaralamıştı.Silahlı saldırıyı gerçekleştiren İsa Y. ve 5 şüpheli, Aksaray Emniyet müdürlüğü Asayiş Ekiplerinin düzenlediği operasyonla kısa sürede yakalandı.

 

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi,çarşı meydanındaki parkta meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.
 
Olay akşam saatlerinde Aksaray ili Güzelyurt ilçesi çarşı meydanındaki parkta meydana geldi.İddialara göre MHP eski ilçe başkanı,halen MHP  Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi  Mehmet Bezgen ve yeğeni esnaf Mehmet Bezgen aralarında önceden husumet bulunan İsa Y. İle tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle  MHP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bezgen ve yeğeni esnaf Mehmet Bezgen,İsa Y´nin  silahından  çıkan kurşunların hedefi oldu.Silahtan çıkan merminin başına isabet ettiği MHP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi  Mehmet Bezgen Güzelyurt ilçesi Hastanesine kaldırılırken,yeğeni Mehmet Bezgen ve 2 yaralı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.MHP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bezgen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.İlçeye çok sayıda Aksaray´dan takviye polis ekipleri sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
SİYASİ PARTİLERDEN TAZİYE  MESAJI
 
Yaşanan silahlı Saldırıda hayatını kaybeden MHP Güzelyurt eski ilçe başkanı, şu an MHP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Bezgen için Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı taziye  mesajı yayınladı.
 
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yayınladığı taziye  mesajında;
 
MHP Güzelyurt Eski İlçe Başkanı ve halen MHP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bezgen´in vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah´tan rahmet, ailesine ve MHP camiasına başsağlığı dilerim.
 
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı;
 
MHP Güzelyurt Eski İlçe Başkanımız ve halen MHP Güzelyurt Belediye Meclis Üyemiz Mehmet BEZGEN Beyin silahlı saldırı sonucu Hakk´ın rahmetine kavuştuğunu derin bir üzüntüyle öğrendim.
 
Değerli Dava Arkadaşımıza; Allah´tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.
 
 

 

 

 

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri