15 Temmuz Demokrasi Zaferi Konserinde Ahmet Şafak sahne alacak

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Konserinde Ahmet Şafak sahne alacak

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Konserinde Ahmet Şafak sahne alacak

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ KONSERİ'NDE AHMET ŞAFAK SAHNE ALACAK

 

Aksaray Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenecek olan Demokrasi Zaferi Konseri’nde ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne alacak.
 


 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Aksaray’da anma etkinliği düzenleniyor. Etkinlikte 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere vatanının bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz anılacak.  

 

15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleşecek etkinlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti,  15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan sinevizyon gösterileri de dev ekrana yansıtılacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde sanatçı Ahmet Şafak sahneye çıkacak.  

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili yaptığı açıklamada “Devletimizin bekası için tarihin her döneminde olduğu gibi bundan sonra da milli birlik ruhuyla tek yürek olarak vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, devletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesinde demokrasi zaferi kazanıldığını tüm dünyaya haykırmak millet olarak demokrasimize sahip çıktığımızı bir kez daha tescil etmek istiyoruz.  
 

15 Temmuz 2023 Cumartesi günü, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleşecek olan anma etkinliğine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.  
 


 

Bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri