19 Eylül Stadyumunda gol sesi çıkmadı

19 Eylül Stadyumunda gol sesi çıkmadı

Yeni Orduspor 0 - 68 Aksaray Belediyespor 0

19 EYLÜL STADYUMUNDA GOL SESİ ÇIKMADI    YENİ ORDUSPOR: 0 - 68 AKSARAY BELEDİYE SPOR: 0     
19 eylül Stadyumunda gol sesi çıkmadı   Maçın ikinci yarısının ilk ciddi atağı Yeni Ordu Spor takımdan 51. Dakikada Cevat´tan geldi.  Sol taraftan gelişen atak sonrasında Cevat kalecimizle karşı karşıya kaldı. Bu pozisyon Engin iyi bir çıkış sonrası  yatarak ayaklarıyla mutlak bir golü kurtaran isim oldu.  Bu pozisyonun ardından temsilcimiz Bora ile bir pozisyon buldu ceza sahası dışında sert ve düzgün bir vuruş yapan Bora´nın bu şutunu kaleci iki hamlede güçlükle önleyen bildi. Maçın 77. Dakikasında Ordu Spor takımından Altan Kılıç, gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyun dışı kalan isim oldu.
 
Maçın ikinci yarısının ilk ciddi atağı Yeni Ordu Spor takımdan 51. Dakikada Cevat´tan geldi.  Sol taraftan gelişen atak sonrasında Cevat kalecimizle karşı karşıya kaldı. Bu pozisyon Engin iyi bir çıkış sonrası  yatarak ayaklarıyla mutlak bir golü kurtaran isim oldu.  Bu pozisyonun ardından temsilcimiz Bora ile bir pozisyon buldu ceza sahası dışında sert ve düzgün bir vuruş yapan Bora´nın bu şutunu kaleci iki hamlede güçlükle önleyen bildi. Maçın 77. Dakikasında Ordu Spor takımından Altan Kılıç, gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyun dışı kalan isim oldu.
Maçın son 20. dakikasınsmda adeta tek kale futbol oynayan temsilcimiz pozisyon üretmekte zorluk çekinci maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Ordu Spor takımı son 20  dakika kendi ceza alanı içinde oyunu kabul ederek orta sahayı dahi geçmedi.                                       
         HABER: Ersin Arslan


Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri