2018-2019 Akademik Yılı Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı

2018-2019 Akademik Yılı Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Güvenli Üniversite Koordinasyon Toplantısı Vali Aykut Pekmez´in başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Aksaray Üniversitesi Kampüsü  ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun öğrenci yurtlarında huzur ve güvenliğin korunması için alınması gereken önlemler görüşüldü.

Toplantıda Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Balta tarafından alınacak tedbirler ile ilgili sunum yapıldı. Vali Aykut Pekmez Aksaray Üniversitesinde öğrenci sayısının 25 bini aştığını belirterek üniversiteye gelen gençlerin özgür ve güvenli bir ortamda öğrenimlerini sağlamak için ilgili kurum ve birimlerin her türlü tedbiri aldığını söyledi.

Toplantıda yükseköğrenimde karşılaşılan sorunlarla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantıya katılan kurum temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinleyen Vali Aykut Pekmez yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek,  aksamaya meydan verilmeden ilgili kurumların işbirliği ve koordinasyon içerisinde olmasını istedi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ,  İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Aksaray Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Hacı Murat Yılmaz, Aksaray Üniversitesi Genel Sekreteri Bayram Ali Yavaş, KYK İl Müdür Vekili Ali Yıldırım ile Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı´ndan birim müdürleri katıldı.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri