30 Ağustos resepsiyonu düzenlendi

30 Ağustos resepsiyonu düzenlendi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıldönümü nedeniyle resepsiyon verdi.
Aksaray Valisi Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez ev sahipliğinde Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen resepsiyona; Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Baro Başkanı Beytullah Coşkun, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, şehit yakınları, gaziler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Resepsiyonda davetlileri eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte karşılayan Vali Pekmez, daha sonra belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte davetlileri masalarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti.
Zafer Bayramı pastasını eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte kesen Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamasında; şanlı zaferin 96. Yıldönümü kutladı.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri