459 Öğrenciyi FETÖ´den kurtardı,görevden alındı

459 Öğrenciyi FETÖ´den kurtardı,görevden alındı

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Avukat Şükran İnce Hollandada FETÖ ile mücadele edince görevden alındı

Türkiye´de FETÖ´ye büyük darbe vurulmasına rağmen örgütün yurt dışındaki lobi faaliyetle hâlâ aktif olarak çalışıyor. FETÖ´nün yurt dışındaki yayın organları, örgüt propagandası yapmayı sürdürürken Avrupa ülkeleri terör faaliyetlerine göz yumuyor. Bunun en çarpıtıcı örneği geçtiğimiz günlerde Hollanda´da yaşandı. Örgüte karşı mücadele veren AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Avukat Şükran İnce, FETÖ tarafından hedef tahtasına konulmasının ardından işinden oldu.

459 öğrenciyi FETÖ´den kurtardı

Hollanda devleti bünyesinde çalışan avukat Şükran İnce, FETÖ´ye bağlı okullarda okuyan öğrencilerin kayıtlarının başka okullara alınmasını sağladığı gerekçesiyle görevden alındı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kurulan Türk Ailelerine Yardım Komisyonu Başkanı olan İnce, 459 öğrencinin FETÖ okullarından alınmasına hukuki destek sağladı. FETÖ´nün Hollanda´daki yayın organları, Türk ailelere destek veren İnce´nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´la çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak hedef gösterdi. Yayınların ardından İnce, FETÖ´cüler tarafından telefon ve sosyal medya üzerinden tehdit edilirken örgüt okulları da İnce hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çifte standart gözler önüne serildi

Avukat İnce´nin FETÖ okullarında okuyan 459 öğrenciyi kurtarmak için verdiği hukuk mücadelesi sonuç verdi, öğrencilerin kayıtları başka okullara alındı. Bunun üzerine FETÖ´cülerin artan şikâyetleri sonucunda Hollanda devleti İnce´nin işine son verdi. İnce´nin Erdoğan´a verdiği destek ve FETÖ ile yaptığı güçlü mücadeleden sonra yaşadığı mağduriyet Avrupa ülkelerinin çifte standardını gözler önüne serdi. Örgüt medyası hedef aldı Volkskrant adlı gazetenin 3 Temmuz 2016 tarihinde yayımlanan ?Gülen okullarının boşaltılmasının arkasındaki sebep işte bu avukat? başlıklı haberinde ?Hollanda´da Gülen okullarının boşaltılmasına Ankara´nın uzun kolunun neden olduğu görülmektedir. Buna sebep olan şahıs Erdoğan´ın güvendiği avukat Şükran İnce, Gülen okullarına yönelik karalama kampanyası yürüterek ailelerin okuldan gitmesi için baskı oluşturdu.? ifadeleri kullanıldı. Erdoğan´la fotoğraf suç olarak gösterildi FETÖ´nün Hollanda´daki yayın organları, hukuk mücadelesi veren avukat Şükran İnce´yi Erdoğan´la fotoğrafı olduğu gerekçesiyle hedef tahtasına koydu. Genn Stijl´in 3 Eylül 2017 tarihli ?Bu kadın Erdoğan´ın Hollanda´daki uzun kolu? başlıklı haberinde, ?Erdoğan´ın ölüm meleği olan Ş?ükran İnce´nin Gülen okullarına büyük zarar açtı. İlginç olan tarafı Ş?ükran İnce´nin bu okullarda çocuğunun olmaması. Kendisi AK Parti seçimlerinde aday adayı idi. İşin en ilginç tarafı bu bayanın Hollanda emniyetinde çalıştığı ve Erdoğan için bilgi topladığı. Kurduğu komisyonlarla Gülen hareketine hakaret ederek onları vatan haini ilan etti.? şeklinde ifadeler yer aldı.


Zaman Vandaag´ın 2 Eylül 2016 tarihinde yer alan ?Hollanda okullarında nefrete sebebiyet veren Erdogan lobicisi? başlıklı haberinde, ?Erdoğan´ın lobiciliğini yapan Şükran İnce, Gülen okullarında öğretmenleri ve aileleri tehdit ederek okuldan ayrılmalarına sebebiyet verdi.? ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah




Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri