68 Aksaray Belediyespor futbolcu tanıtım konseri

68 Aksaray Belediyespor futbolcu tanıtım konseri

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

 
2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel ligde sezona şampiyonluk parolası ile girecek siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor  1 Ağustos çarşamba günü 15 Temmuz Milli İrade meydanında görkemli bir açılış töreni ile taraftarının huzuruna çıkacak. 
Siyah beyazlıların sezon açılışında ünlü sanatçı Emre Aydın sahne alacak ve siyah beyazlı taraftarları coşturacak.
 
Aksaray Belediyespor´un  sezon öncesi Afyon kampı öncesinde Aksaray´da 15 temmuz meydanında start alacak tanıtım konseri 20:00´da start alacak. Programda  yönetim kurulu, teknik heyet ve   futbolcular taraftarlara tanıtılacak.
 
Aksaray Belediyespor tanıtım konseri girişlerinde ?Bir Formada Sen al Takımına Sahip çık? sloganı ile takıma gelir amaçlı Forma ve Bayrak Satışı Yapılacaktır. 
Siyah beyazlı taraftarların yanı sıra  gurbetçi vatandaşlarında Emre Aydın konseri eşliğinde gerçekleşecek Aksaray Belediyespor Tanıtım Konserine büyük bir katılım sağlanması bekleniyor. Aksaray Belediyespor tanıtım konserinde takımın onursal Başkanı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve şehrin üst düzey yöneticilerinin de tam kadro katılım sağlamaları hedefleniyor.
 
Aksaray Belediyespor´un genç başkanı  Emin Eroğlu Aksaray Belediyespor tanıtım konseri  öncesinde bütün taraftarın yanı sıra Aksaray halkına seslenerek;
 
Takımın taraftarlarıyla büyük olduğunu belirterek, "Bu oyuncular taraftarları seviyor, taraftarlarda oyuncuları. Taraftarlarımız bizim sembolümüzdür. Hep beraber büyük başarılar yaşayacağız. Bu sezon  bütün şehrin tek hedefi var oda şampiyonluk. Bunu başaracak güce ve inanca bütün şehir olarak sahibiz. Belediye Başkanımız sayın Haluk Şahin Yazgı  büyük bir destek ile yanımızda olduğunu her defası bize iletmesi ile büyük bir enerji ile  sezona hazırlanacağız. Bütün şehir halkını son yıllarda bir ilk sayılacak ve ünlü sanatçı Emre Aydın´ın katılımı ile gerçekleşecek bu  güzel  tanıtım konserimize davet ederek bizleri yalnız bırakmamalarını bekliyoruz şeklinde konuştu.
Haber:Hamit MAVİLİ


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri