68Aksaray Belediyespor 4 Tokatspor 0

68Aksaray Belediyespor 4 Tokatspor 0

Goller: Dk.15, 41 Enes Soy Dk.23 Hakan Akman, Dk. 73 Ömer Çiçek.    Spor Toto 3.lig

1. grubunda mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor ligin 16. haftası'nda pazar günü Tokat'ta Gaziosmanpaşa stadyumda Tokatspor ile karşılaştı. Siyah beyazlı temsilcimiz İlk yarıda 3 ve ikinci yarıda attığı tek golle sahadan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

3 puanı 4 golle alan Aksaray Belediyespor puanını da 29'a yükseltti. Tokat deplasmanında Aksaray Belediyespor 15. dakikada Enes Soy'un attığı golle 1-0 öne geçti.  Dakikalar 23'ü gösterdiğinde takımının forveti Hakan Akman skoru 2-0 yaptı.

İlk yarının son dakikalarında, dakikalar 41'i gösterdiğinde Enes Soy bir kez daha sahneye çıktı ve Kaptan kendisinin ikinci takımının 3. golünü atarak Aksaray Belediyespor'un deplasmanda İlk yarıda 3- 0 önde tamamlamasını sağladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da oldukça dengeli şekilde geçti. Aksaray Belediyespor'un zaman zaman etkili olduğu karşılaşmada, Siyah beyazlı takımımız kendisini fazla zorlamadı.  İlk yarıda aldığı 3 -0'lık galibiyeti koruyup yine de gol arayan temsilcimiz 73. dakikada Ömer Çiçek skoru 4-0 yapan isim oldu.  Aksaray Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 29'a çıkardı ve dördüncü sıradaki yerini de iyice sağlamlaştırdı. Temsilcimiz ligde oynadığı 16 karşılaşmada 8 galibiyet 5 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Aksaray Belediyespor aldığı bu farklı galibiyetle attığı gol sayısını 25'e çıkarken kalesinde 11 gol görmüştü. Siyah beyazlı temsilcimiz artı 14 gol averajı yaparak da puan durumunda durumunu İyice sağlamlaştıran takım oldu. Aksaray Belediyespor 15 Eylül 2019  günü deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü belediyespor'a 1-0 mağlup olduktan sonra deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi. Siyah beyazlı takımımız en son 15 Eylül'de de Aksaray'da kendi sahasında Çankaya Spora 1-0 olduktan sonra da mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde 10 haftadır yenilmeyen siyah beyazlı takımımızın aldığı bu başarılı sonuçta taraflı tarafsız herkesin de memnun ediyor. Aksaray Belediyespor deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 4 beraberlik 1 mağlubiyet 3 de galibiyet alarak 13 puanı hanesine yazdırdı. Siyah beyazlı takımımızın Tokatspor deplasmanında aldığı 4-0 lık galibiyet taraftarları da memnun etti. Aksaray belediye sporlu taraftarlar Tokat'a giderek takımımızı yalnız bırakmadı. Siyah beyazlı temsilcimiz ilk yarının son maçını önümüzdeki pazar günü İstanbul Sultanbeyli belediyespor'u konuk ederek Aksaray'da oynayacak.

Haber; Bilal BÖLÜKBAŞ



Anahtar Kelimeler: 68Aksaray Belediyespor Tokatspor
Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri