90 Yaşındaki Rasime Nineye anlamlı ziyaret

90 Yaşındaki Rasime Nineye anlamlı ziyaret

90 Yaşındaki Rasime Nineye anlamlı ziyaret


Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Selime Beldesinin en yaşlısı olan 90 yaşındaki Rasime Akın´ı ziyaret etti.
Yeşim Pekmez beraberinde; Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül´ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Rehyan Karabağ, 105. Dönem Mülki İdare Amiri Aksaray Kaymakam adayı Elif Nur Yaman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte Selime beldesinde tek başına yaşayan Rasime Akın´ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Güzelyurt Kaymakam vekili Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy, Selime Belediye Başkanı Turgut Yayatan´ında bulunduğu ziyarette; Rasime nine ile görüşen Yeşim Pekmez Hanımefendi ilerleyen yaşına rağmen, hayata bakışı ve enerjisi ile gençlere örnek olan Rasime nineye sağlıklı bir ömür geçirmesi dileğinde bulundu.
Belirli bir yaşa gelen insanların yaşayan değerler olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Pekmez; ?Gençlere hayat tecrübesi aktaran, erkeği ile kadını ile her zaman saygıyı ve sevgiyi tabiki ilgiyi hak eden yaşlılarımızın değerini iyi bilmeliyiz. Onları bu dönemde elimizden geldiğince daha çok ziyaret etmeli, bir gün kendimizinde aynı ilgiye ihtiyacımızın olacağını unutmamalıyız. Onların hayır duasını almak çok önemli´dedi.
Dünya Yaşlıları Günü´nü tebrik eden Yeşim Pekmez; Rasime Akın´ın hoş sohbetinden çok büyük memnuniyet duydukların belirterek; Rasime ninenin kendilerine ilettiği eksikliklerin giderilmesi için Güzelyurt Kaymakamlığının gerekli incelemeyi yaparak kendisine yardımda bulunacağını belirtti.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri