ABS Transport Aksaray Şubesi Açıldı

ABS Transport Aksaray Şubesi Açıldı

ABS Transport Aksaray Şubesi Açıldı

 


Uluslararası lojistik hizmeti veren ABS Transport, Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında köprü olmaya devam ederken, Aksaray'a da bir şube açtı.

Türkiye, İngiltere ve Avrupa ülkeleri arasında köprü oluşturan ABS Transport Kargo Şirketi, Aksaray'da gurbetçilerin imdadına yetişecek.

 

 

13 yıldır ABS Transport Kargo Şirketinde hizmet veren ABS Transport İç Anadolu Bölgesi Bölge Müdürü Yakup Hançerli, Aksaray'ın coğrafi konumunun muazzam olması ve çok sayıda gurbetçinin ikamet etmesinden dolayı bu bölgeyi seçtiklerini ifade ederek, güvenli taşımacılık ve profesyonel hizmet garantisi verdiklerini vurguladı.

"Her Geçen Gün Üzerine Koymaya Çalışıyoruz"

Bölge Müdürü Hançerli, "ABS transport uluslararası lojistik firmasıdır. Türkiye, İngiltere ve Avrupa ülkeleri arasında köprüyüz. Hem ticari olarak hem kargo sektöründe hizmet veriyoruz. Hem şahsa münhasır hem de aynı zamanda büyük fabrikaların yüklerini taşıyoruz. Müşterinin talebine göre gerek konteynerlarımızla , gerek hava kargoyla, gerek kara yoluyla taşımacılığımızı yapıyoruz. Yaklaşık 17 senedir Türkiye’de ve İngiltere’de Avrupa ülkelerinde hizmet gösteriyoruz. Her geçen gün üzerine koymaya çalışıyoruz" dedi.

 

 

"ABS Transport Olarak Gurbetçilerin Sorunlarının Önüne Geçmek İçin Ağırlığımızı Buraya Verdik"

Aksaray'a yıllar boyunca Gaziantep bölgesinden hizmet verdiklerini, ancak Aksaray'daki gurbetçi kitlesinin fazla olmasıyla birlikte yeni şube açma ihtiyacı doğduğunu belirten Hançerli, "Vatandaşların burada daha kaliteli hizmet görebilmesi için Aksaray bölgesine şube kurmayı kararlaştırdık ve gerçekleştirdik. Aksaray'daki hedeflerimiz Aksaray konum itibariyle Türkiye’nin çok güzel konumunda konuşlanmış durumunda. Buradan sadece Aksaray’a da değil, tüm İç Anadolu Bölgesine çok daha rahat bir şekilde ulaşıyoruz. Özellikle Aksaray'ı seçme sebebimiz az önce de dediğim gibi çok fazla gurbetçi kitlesine sahip. Bu insanlar geçmişte çok fazla mağduriyet görmüş insanlar, bazen eşyaları kayboldu, zarar gördü. Karşılarında sorunlarını iletebilecekleri bir şahıs bulamadılar. Biz bu durumun farkındayız. ABS transport olarak bu problemin önüne geçmek için ağırlığımızı buraya verdik" ifadelerini kullandı.

"Yeni Bir Tesisimiz Yapılacak"

Hem şirket olarak hem araçlar ve ekip olarak Aksaray'da faaliyet göstermeyi sürdüreceklerini söyleyen Hançerli, "Şu an burada bulunmamızın sebebi sadece giriş amaçlı yerimizi belirlemek. Yeni bir tesisimiz yapılacak. 1.000 metrekare üzerine kendi tesisimiz, araçlarımız ve idari binamız. Tabii bu alan büyüdükçe ekibimiz de büyüyecek, araçlarımız da büyüyecek, daha iyi hizmet vermeye çalışacağız. Ekibimiz ve tesisimiz büyüdükçe Aksaray'daki yaşayan vatandaşlarımızla da istihdam sağlayacağız, sadece Aksaray’ın değil, bütün İç Anadolu’nun Türkiye’den İngiltere’ye taşımacılık problemini ortadan kaldırıyoruz. Bu konuda da fazlasıyla iyi olduğumuzu iddia ediyorum. Ticari ürünlerinizde, kişisel ürünlerinizde siz sadece Türkiye’den alın, taşımacılığını bize bırakın. Kapınızdan alıp, kapınıza teslimatımızı yapalım. Aynı şekilde İngiltere’de yaşayan Aksaraylı ve İç Anadolu bölgesinde akrabası, eşi, dostu olan vatandaşlarımız oradan buraya göndereceği eşyaları, istediği zamanda İngiltere’nin her yerinden alıp kapılarına teslimatını gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Transport Aksaray Şubesi Açıldı
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri