Afrin Gazisine moral ziyareti

Afrin Gazisine moral ziyareti

Afrin Gazisine moral ziyareti

Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde; Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin´de terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonunda, terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Yüksel Özdilek´i ziyaret etti.
Yeşim Pekmez Hanımefendi; Ortaköy İlçesinde annesi Rafet Özdilek ile birlikte yaşayan Yüksel Özdilek ile bir süre görüştü. Yeni nişanlanan Özdilek´e hayırlı olsun dileğinde bulunan Pekmez;  tedavi süreci devam eden Özdilek´e Allah´tan şifalar vermesini diledi.
Türk Askeri olmaktan duyduğu onur ve gururun büyüklüğünü belirterek tekrar görevine dönmek istediğini belirten Gazi Yüksel Özdilek ve annesi Rafet Özdilek ile bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitler ve Yüksel Özdilek gibi kahramanlar sayesinde bu milletin ve Türk Devletinin her zaman var olacağını belirtti.
Devletin ve milletin şehitlerin emanetleri aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Pekmez; şehitlere rahmet dileyerek Özdilek ve bütün gazilere acil şifalar dileyerek sağlıklı ve mutlu bir hayat temennisinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Afrin Gazisine moral ziyareti
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri