Ahmet Sorgun Aksaray´ı Örnek Gösterdi

Ahmet Sorgun Aksaray´ı Örnek Gösterdi

Ahmet Sorgun Aksaray´ı Örnek Gösterdi

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, bir dizi ziyaretler için geldiği Aksaray´da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya övgüler yağdırdı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın 3.5 sene önce ilk göreve geldiğinde deneyimli ilçe belediye başkanlarıyla istişare ederek hizmete başladığını öğrenen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ?İşte AK Partinin sırrı burada. İşte Aksaray´ın başarısının sırrı burada? diyerek tevazu göstermenin makam ve mevkiinden daha önemli olduğuna işaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Aksaray ziyaretinde sırasında Gülağaç İlçe Kongresine de katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Ülke genelinde yapılan kongrelerin bayram havasında gerçekleştiğini ve bunun bir örneğini de Gülağaç ilçesinde gördüğünü belirtti.

Kongrede kürsüye çıkan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek 3.5 sene önce göreve ilk başladığı deneyimli ilçe belediye başkanlarıyla ile istişare ederek hizmete başladığını açıkladı. Görüştüğü başkanlar arasında Gülağaç ilçe Belediye Başkanı Faruk Teymen´de olduğunu söyleyen Başkan Yazgı, yardım ve katkılarından dolayı İlçe Belediye Başkanı Faruk Teymen´e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın bu davranışını takdirle karşılayan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, kendisinin aynı zamanda Konya milletvekili olduğunu söyleyerek ?Ben düşünüyordum. Aksaray´da ne var ki son seçimlerde de yüzde 75 ile Konya´yı geçiyor. Milletvekillerimizi, Başkanımızı, teşkilatımızı tanıyorum hepsi çok çalışıyorlar. Bugün bu olayı çözdüm. Aksaray Belediye Başkanımız ilk seçildiğinde ?Gülağaç ilçe Belediye Başkanı benden kıdemli, benim abimdir. Ondan şunları şunları öğrendim´ dedi. Bakın işte bu sade bir örnek. Aksaray 200 Bin üzerinde Nüfusa sahip İl. Gülağaç ilçesi nüfusu hepiniz biliyorsunuz. Nefsani duyguya kapılırsanız bu olmaz. İl Belediye Başkanı, İlçe Belediye başkanından çok şey öğrendiğini söyledi. Kendisinden Allah Razı olsun. İşte AK Parti´nin sırrı burada. Aksaray´ın başarısının sırrı burada. Bu sadece bir örnek evet. Bu bizim için bir dava olmalıdır. Yoksa makam mevkii koltuk değil. En üstün makam ne biliyor musunuz? Hakkı verilen görev, en üstün görevdir? ifadelerini kullandı.

Genel Başkanı Yardımcısı Ahmet Sorgun, Türkiye´de son 15 yılda her alanda büyük mesafe kat edildiğini söyledi ve kongrede yeniden ilçe başkanı seçilen Ramazan Kandiş´i tebrik etti.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri