AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy"Sosyal medyada yapılan paylaşımlara itibar etmeyiniz"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy 13 ocak Pazar günü düzenlenecek olan aday tanıtım programı öncesi,aday isimlerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yaptığı açıklamada,"İlçe ve belde belediye başkan aday isimleri Genel Merkezimizce tarafımıza tebliğ edilmediğinden, sosyal medyada yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi önemle rica olunur. Saygılarımla."ifadelerine yer verdi.

31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti Aksaray´da 1 il, 7 ilçe ve 14 Belde Belediye Başkan adaylarını Pazar günü saat 13:00´da Atatürk spor salonunda yapacağı aday tanıtım programı ile halka tanıtacak. Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Aday tanıtım programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu´da katılacak.

 Pazar günü yapılacak tanıtım programında Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy, Sultanhanı ve Sarıyahşi ilçeleri ile Merkeze bağlı Bağlıkaya, Helvadere, Sağlık, Taşpınar, Topakkaya, Yenikent, Yeşilova, Yeşiltepe, Eskil ilçesine bağlı Eşmekaya, Gülağaç ilçesine bağlı Demirci, Gülpınar ve Saratlı, Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara ve Selime Belde Belediye Başkan adayları da hem açıklanacak hem de tanıtımı yapılacak.

 


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri