AK Partili Belediye Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

AK Partili Belediye Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

  

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

Belediyeler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak için AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´un ev sahipliğinde 31 Mart´ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri´nde AK Parti´den seçilen İl, ilçe ve belde belediye başkanları, bir araya geldi.

 

/resimler/2019-4/16/1350178291605.jpg

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen ilk istişare ve değerlendirme toplantısında Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM Başkanı M. Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Yerel Yönetimler Başkanı Sinan Akpınar ile ilçe ve belde belediye başkanları bir araya geldi.

Başkanlara bir takım önerilerde bulunan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 31 Martta alınan oyların değil alınmayan oyların hesabının yapılması gerektiğini belirterek, ?Oyların analizini yapmak ve size oy veren veya vermeyen tüm şehrin belediye başkanı olarak gönüllere girin. Oy istemek için her yerine girdiğiniz ilçe ve beldenizin başkan olduktan sonra da her yerine girmekten çekinmeyin. Teşkilatınızla sürekli istişare içerisinde olun. Sizden şeffaf belediyecilik istiyoruz. Yalnızca AK Parti´ye değil herkese şeffaf olun.? dedi.

Belediye başkanlığının zor bir görev olduğunu, hızlı ve sürekli hizmeti gerektirdiğine işaret eden Başkan Altınsoy, ?Önemli bir başarı elde ettik. Milletimiz bir kez daha Aksaray´da AK Parti´ye yüzde 40,47, Cumhur İttifakı´na da yüzde 80 oy vermek suretiyle Türkiye´de 4,5 yıllık seçimsiz dönemin de önünün açmış oldu. Artık bundan sonra görev bizde. Bize yetki veren halkımız, çok büyük hizmetler bekliyor. Çünkü biz sıradan bir partinin mensubu değiliz. Belediye başkanlığı zor bir görevdir. Gece gündüz tevazu, samimiyet ve gayret gerektirir. Ancak aşkla koşan yorulmaz. Sizlerin de omuzunuzdaki yükü aşkla daha ileriye taşıyacağınızdan hiç şüphemiz yok. Beş yıl sonra milletimizin karşısına bir kez daha çıktığımızda verdiğimiz sözlerin her birisinin gerçekleşmiş olmasını temenni ediyorum.? diye konuştu.

Türkiye´nin her noktasında olduğu gibi Aksaray´da demokratik olgunluk içerisinde seçimin tamamlandığını aktaran Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise, ?Seçimlerde bizlere güvenen ve tercihini bizden yana kullanarak oy veren, vermeyen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim sürecinde bizleri biran olsun yalnız bırakmayan AK Parti İl yönetimine, merkez ilçe yönetimine, kadın kolları, gençlik kolları ile partimiz bünyesinde görev alan tüm teşkilat mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi yöneteceğiz.? dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda seçim değerlendirilmesi yapılarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi. 16.04.2019

                                  



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri