AK Parti Demirci Belediye Başkan aday Adayı İsmail Kav; Demirci’yi yaşanabilir belde haline getireceğiz

AK Parti Demirci Belediye Başkan aday Adayı İsmail Kav; Demirci’yi yaşanabilir belde haline getireceğiz

AK Parti Demirci Belediye Başkan aday Adayı İsmail Kav; Demirci’yi yaşanabilir belde haline getireceğiz

AK Parti Demirci Belediye Başkan aday Adayı İsmail Kav;
Demirci’yi yaşanabilir belde haline getireceğiz

AK Parti Demirci Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kav, Demirci kasabasına yönelik vaatlerini açıklamaya devam ediyor. Kav, belediye başkanı olması durumunda hem belediye hizmetlerini artıracak hem de kasaba da istihdam olanakları sağlayacak projeleri hayata geçireceğini belirtiyor.
İsmail Kav, uzun yıllardır ticaretle uğraşan güvenilir bir iş insanı olarak biliniyor. Bu deneyimini Demirci halkına yansıtarak, kasabanın ihtiyaçlarına uygun belediye hizmetleri sunmayı taahhüt ediyor. Aynı zamanda, iş dünyasındaki başarısı ve ticaretteki güvenilirliği ile tanınan Kav, Demirci'nin istihdam potansiyelini değerlendirerek projeleri aracılığıyla kasaba ekonomisine katkı sağlayacak.
Bu anlamda, AK Parti Demirci Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kav’a destekler devam ediyor. Demirci kasabasına hizmet edecek isim olarak öne çıkan dürüşt ve çalışkan iş insanı İsmail Kav, belde de belediye başkanı olması durumunda yapacağı projelerini de tek tek açıklamaya devam ediyor.
Demirci kasabasında bir yandan belediye hizmetleri sunacaklarını diğer taraftan da Demirci halkına istihdam için iş olanakları sağlayacaklarını söyleyen AK Parti Demirci Belediye Başkan aday adayı İsmail Kav’a İstanbul başta olmak üzere ülkemizin her köşesinden destek ziyaretleri devam ediyor.
Yıllardır ticaretle uğraşan ve tüm Türkiye’de ticareti ve güvenilir olması ile insanların kalbine taht kuran İsmail Kav şimdi her kesimden destek yağıyor.
AK Parti Demirci Belediye Başkan Aday adayı İsmail Kav, Demirci için gece gündüz demeden çalışıp üretmeye devam ediyoruz. Bu kutsal görevde bize destek olan değerli iş insanları Levent Kahveci, Mehmet Kahveci ve Emre Demirkır İstanbul'dan ziyaretimize gelerek bizlere büyük bir motivasyon ve güç kattılar.
Destekçileri arasında yer alan iş insanları Levent Kahveci, Mehmet Kahveci ve Emre Demirkır ile gerçekleştirdiği verimli görüşmelerin ardından, Demirci Kasabası için önemli adımlar atmayı vadediyor. Playwod üretim ve dağıtım faaliyetleriyle ilgili projesi kapsamında 180 kişiye istihdam olanağı sağlayarak bölge ekonomisine katkıda bulunmayı planlıyor.

Kendileriyle gerçekleştirdiğimiz verimli görüşmeler sonrasında, göreve geldiğimiz takdirde Demirci Kasabamız için önemli bir adım atacağımızı müjdelemek istiyorum. 
Playwod üretim ve dağıtım faaliyetleri kapsamında hayata geçireceğimiz proje ile birlikte, 180 kişiye istihdam olanağı sağlayarak bölge ekonomisine katkıda bulunacağız.
Demirci halkının takdiri ve desteğiyle, Demirci'yi daha da güçlendirmek adına azimle çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, geleceği inşa etmek ve kasabamızı daha yaşanabilir kılmak için el birliğiyle çaba sarf edeceğiz. 
Kav, Birlikte geleceği inşa etmek ve kasabayı daha yaşanabilir kılmak adına el birliğiyle çaba sarf edeceklerini vurgulayarak, destek gösterenlere teşekkürlerini iletiyor. Her birinize şükranlarımı sunar, birlikte başaracağımıza inancımı bir kez daha vurgularım. Teşekkür ederim” dedi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri