AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti 133. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılımları ile 133. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç katıldı.

İl Başkanı Altınsoy, 19 Kasım Salı günü, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç başkanlığında, il koordinatörleri ve bölge il başkanları, ardından Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleşen ve ana gündem maddesi teşkilat çalışmaları, kongre takvimi ve kongre sürecindeki çalışmalar üzerine değerlendirmelerin olduğu istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Aksaray teşkilatı 20 Kasım Perşembe ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti 133. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye diz çöktürmeyi planlayanlar, ülkemizin elde ettiği kazanımlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Ülkemize ve milletimize husumet besleyenleri şaşırtmak bizim için en büyük şereftir. Yürüttüğümüz mücadelede en büyük güç ve moral kaynağımız, milletimizin desteğidir” dedi.

Türkiye’nin güvenlikten ekonomiye kadar pek çok cephede aynı anda beka mücadelesi verdiği bir dönemden geçtiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim, dışarıdan gelen tehditlerin üstesinden gelme konusunda en küçük bir sıkıntımız yoktur. İster sahada, ister masada olsun, ülkemizin ve milletimizin geleceği için tehdit teşkil eden her türlü hamleyi bertaraf ediyoruz.  Teröristleri öne sürüyorlar, ezip geçiyoruz. Sınırlarımızı taciz ediyorlar, tehditlerin kaynağına iniyoruz. Ekonomimize saldırıyorlar, kısa sürede toparlanıp yolumuza devam ediyoruz. Dışarıda bizi köşeye kıstırmaya çalışıyorlar, dostluklarımızı tazeleyerek bunu da boşa çıkartıyoruz” dedi.

 

Son birkaç yılda Suriye’de, Irak’ta, Doğu Akdeniz’de, sığınmacı meselesinde ve diğer pek çok konuda elde edilen sonuçların, başlı başına bir başarı hikâyesi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu sorunlar üzerinden Türkiye’ye diz çöktürmeyi planlayanlar, ülkemizin elde ettiği kazanımlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Ülkemize ve milletimize husumet besleyenleri şaşırtmak bizim için en büyük şereftir.  Yürüttüğümüz mücadelede en büyük güç ve moral kaynağımız, milletimizin desteğidir. Yurt içinde ve yurt dışında, gittiğimiz her yerde karşılaştığımız samimi sevgi seli, bunun en büyük ispatıdır” şeklinde konuştu.

 

Küresel ve bölgesel düzeyde Türkiye’nin haklarını savunmakta, ekonomi ve demokrasiyi geliştirmekte kararlı olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demokrasiyi, ekonomiyi, güvenliği, altyapıyı hep birlikte ne kadar ileriye taşıyabilirsek, ülkemizin geleceğini o derece aydınlık hâle getirebiliriz. Bunun için 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Türkiye’nin geleceğinin de partisi olduğunu ifade ederek, “Sizler partimizi ne kadar iyi temsil eder, milletimizle olan bağını ne kadar güçlendirirseniz ülkemiz de hedeflerine o kadar hızlı ve kararlı bir şekilde yürüyebilir. Bu konuda ben sizlere güveniyorum” sözlerine yer verdi.



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri