AK Parti'de 'Adaylık' Çatlağı: Bağımsız Aday Oldu

AK Parti

AK Parti'de 'Adaylık' Çatlağı: Bağımsız Aday Oldu

AK Parti'de  'Adaylık' Çatlağı: Bağımsız Aday Oldu

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Aksaray'da  AK Parti'den aday adayı olan ancak listede yer verilmeyen Yılmaz İlhan bağımsız Milletvekili adayı olduğunu  açıkladı.

Temayül yoklamaları ve kamuoyu araştırmalarının hiçe sayıldığını söyleyen İlhan,kişisel hesap yapanlara fırsat vermemek adına Aksaray Bağımsız Milletvekilliği için seçim kuruluna adaylık müracaatında bulunduğunu ifade etti.

Yılmaz İlhan yaptığı açıklamada,"Ak Parti Genel Merkezi; temayül yoklamaları ve kamuoyu araştırmalarını hiçe saymış, Cumhurbaşkanımıza böyle bir zamanda bile gerçeğe aykırı bilgi vermiş, Aksaray halkının aklıyla bir kez daha alay eder gibi davranarak yine tepeden aday dikte etmiştir. Bu durum karşısında ise millet ittifakı adeta zil çalıp oynamaktadır. Böyle bir duruma kayıtsız kalamayacağımızdan dolayı; gördüğümüz lüzum üzerine ne millet ittifakına, ne de cumhur ittifakı içerisinde kişisel hesap yapanlara fırsat vermemek adına Aksaray Bağımsız Milletvekilliği için seçim kuruluna adaylık müracaatında bulunduğumuzu tüm Aksaray kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz."



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri