Aksaray AK Heyet İl Danışma ve İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Aksaray AK Heyet İl Danışma ve İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen İl Danışma Toplantısı ve teşkilat mensuplarına iftar yemeği Kültür Park Gala Deluxe Altın Salon´da gerçekleştirildi.

İftar programına , AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Muammer Tüzün, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, geçmiş dönem milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Nevzat Palta, ilçe ve belde belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti´nin genç adayı Muhammed Aktaş, 24 Haziran seçimi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, seçim çalışmalarının hızla sürdüğünü aktardı. Genç bir aday olarak, AK Parti sevdalısı, Millet sevdalısı, Türkiye sevdalısı, Aksaray sevdalısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olarak AK Parti yolunda halka hizmet etmek için yola çıktığını belirten Muhammed Aktaş, siyasette dünden bugüne görev aldığı ve yaptığı çalışmaları da anlattı. Çekirdekten AK Parti ve millet yolunda hizmet etmeye başladığını belirten Muhammed Aktaş, ?Bugün geldiğim noktada partimin teveccühü ile milletvekili adayı gösterildim. Amacımız, hep birlikte daha önce olduğu gibi önce milletimize ve ülkemize, sonra partimize ve Aksaray´ımıza hizmettir? dedi.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri