Aksaray Belediyesi Artık Whatsapp´ta

Aksaray Belediyesi Artık Whatsapp´ta

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AKSARAY BELEDİYESİ ARTIK WHATSAPP´TA

 

?Çekin, Gönderin. Birlikte Çözelim?

 

Aksaray Belediyesi, vatandaşların istek, öneri ve taleplerine daha hızlı cevap verebilmek için Whatsapp iletişim hattı kurdu. Uygulama sayesinde belediye, vatandaşlarla günün her saatinde iletişim halinde olacak.

 

Göreve geldiği günden itibaren sosyal ve şeffaf belediyecilik örneği sergileyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara sunulan her hizmette şeffaflığı birinci öncelikte tutuyor. Vatandaşların memnuniyet derecesini önemseyen ve teknolojik gelişmeleri de yakından takip eden Aksaray Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Whatsapp uygulamasında iletişim hattı oluşturdu. 

 

Başkan Evren Dinçer´in talimatı ile kurulan iletişim hattı sayesinde belediye günün her saatinde vatandaşlarla iletişim halinde olacak. Vatandaşlardan gelen öneri, talep ve isteklere cevap verilecek. 

 

Aksaray Belediyesi 0552 888 68 68 numaralı Whatsapp iletişim hattı ile vatandaşlar, istek talep ve önerilerini yazılı, fotoğraf ve video ile ulaştırabilecek. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar ile hızlı ve kolay iletişim sağlanabildiği gibi, vatandaşların taleplerine en kısa sürede dönüş yapılacak. 



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri