Aksaray Belediyesi Kurban Bayramı süresince 24 saat hizmet verecek

Aksaray Belediyesi Kurban Bayramı süresince 24 saat hizmet verecek

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

ALO BOĞAM KAÇTI? HATTI BAYRAM BOYUNCA HİZMET SUNACAK

 Belediye önlem olarak her bayramda olduğu gibi bu bayramda önlemini aldı. Bayramda kaçan firari boğalar için bayrama özel yeni bir tim kuruldu. Kurbanlıklarını elinden kaçıran Vatandaşlar 153 no´lu  ?Alo Boğam Kaçtı?  hattından yardım isteyebilecek.


Belediyeden yapılan açıklamada, kurbanlık hayvanların satış, nakil veya kesim sırasında kaçması halinde, vatandaşların, 153 nolun "Alo Boğam Kaçtı" hattını arayarak, durumu bildirmeleri istendi. 
 
Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde bayram yaşamalarını sağlamaya çalışan belediye yetkilileri, belediyedeki bazı birimlerin bayram süresince 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini bildirdi. 
 
Su arıza, cenaze, ulaşım ve zabıta ekipleri bayram öncesi ve bayram sırasında vatandaşlardan gelen şikâyet ve istekleri değerlendirerek anında çözüme kavuşturacaklar. 
 
Zabıta ekipleri, halkın rahat alış veriş yapması için çarşı merkezinde tedbir alacak. Ayrıca mezarlıkta duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para talep etmeye çalışan dilenci ve sahte hocalara fırsat vermeyecekler. 
 
Bayramda kaçan firari boğaları yakalamak için yeni bir tim kuruldu. Kurbanlıklarını elinden kaçıran Aksaraylılar 153 Nolu "Alo Boğam Kaçtı? hattından yardım isteyebilecek.
 
           


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri