Aksaray Emniyeti´nden 2 bin 250 kişiye iftar yemeği

Aksaray Emniyeti´nden 2 bin 250 kişiye iftar yemeği

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Emniyet Müdürlüğü  ve Türk Polis Teşkilatını güçlendirme Vakfı Aksaray Şubesi tarafından mübarek Ramazan-ı Şerif ayında Emniyet Müdürlüğü bahçesinde iftar programı düzenlendi.

 

/resimler/2019-5/24/1552030978354.jpg

İftar programı Sayın Valimiz Ali MANTI, protokol üyeleri  ve eşleri, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Şehit ve gazi aileleri ve gaziler, Sivil toplum Kuruluşu Başkanları ve Temsilcileri, basın mensupları, emniyet teşkilatı mensupları ve aileleri, huzurevinde kalan büyüklerimiz, sevgi evinde kalan çocuklar,  ASÜ eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile yaklaşık 2250 kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.

 

/resimler/2019-5/24/1552272853920.jpg

İl Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ iftar programında yaptığı konuşmada; Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz mübarek Ramazan-ı Şerif ayında Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Aksaray Şubemiz tarafından düzenlenen iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz.

 

Değerli Misafirler;

Ülkemizin içinden geçtiği, birlik, beraberlik ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde iftar soframızı onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, mübarek Ramazan-ı Şerif ayının bereketli günlerinin ülkemiz ve milletimizle beraber tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını temenni ediyorum.



Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı -Şerifin rahmet günleri geride kaldı, şimdi mağfiret günlerindeyiz. Cenab-ı Allah´a şükürler olsun ki bu Ramazan Ayı´na da kavuştuk, soframız yine dostlarımızla ve yine bereketle doldu. Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul buyursun.  

 

    Değerli Misafirlerimiz;

Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve yardımlarını esirgemeyen Türk Polis Teşkilatı Aksaray Şube Başkanlığı üyelerine, şu an aramızda bizlerle bulunan hayırsever iş adamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor,  yaklaşan Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

 

/resimler/2019-5/24/1553125198441.jpg



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri