Aksaray Emniyetinden emeklilere vefa örneği

Aksaray Emniyetinden emeklilere vefa örneği

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ emniyet teşkilatına değişik kademelerde uzun yıllar hizmet etmiş emektar ve vefakar meslektaşlarına 21.12.2018 Cuma günü Polisevinde yemek verdi. Aksaray Polisevinde düzenlenen yemeğe Aksaray ilinde ikamet eden emekli emniyet personellerin katıldı.

               İl Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ yaptığı konuşmada;  Emniyet teşkilatına yıllarca hizmet etmiş meslektaşları ile bir araya gelmekten onur ve gurur duyduğunu, Emniyet teşkilatının emeklisi ve çalışanı ile 460 Bin kişilik kocaman bir aile olduğunu, vakti geldiğinde bu bayrak yarışında, bayrağı kendilerinden sonra gelen genç meslektaşlarına devredeceklerini, Ülkemize ve teşkilata yaptıkları katkılardan emekli emniyet mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini ve emeklilik hayatlarında sağlıklı mutlu bir yaşam sürmelerini temenni ettiğini ifade etmiştir.

               1983 yılında Niğde Emniyet Müdürlüğü kadrosundan emekli olan 92 yaşındaki emekli polis memuru Refik EKER davetlilerin ilgi odağı olurken Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ ile Refik EKER ile sohbet etti.

 

            Günün anısına davetlilere çeşitli hediyeler veren Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ emekli personellere yönelik bu tür etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini bildirmiştir.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri