Aksaray İl Özel İdaresinde 1 Mayıs programı

Aksaray İl Özel İdaresinde 1 Mayıs programı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AKSARAY İL ÖZEL İDARESİNDE 1 MAYIS PROGRAMI
 
Aksaray İL Genel Meclis Başkanı M.Mehmet Tüzün,Genel Sekreter Ramazan Altundağ,Genel Sekreter yardımcısı Yılmaz Altınsoy,Sendika temsilcileri ve kurum işçileri il özel idaresi toplantı salonunda 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir araya geldiler.
 
/resimler/2019-5/1/0851430552341.jpg
 
1 Mayıs İşçi Bayramı´nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Başkan Tüzün, şunları aktardı:
 
Öncelikle emeğiyle ve gücüyle değer üretmenin, helal ve alın teri ile kazanç içerisinde olan milyonlarca işçimiz bizim için vazgeçilmezdir. işçi, memur ve emek veren tüm milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyorum. İnsan öğrenmek, üretmek, okumak, araştırmak, hayatını kazanmak, geçimini temin etmek, toplumda bir şeyler yapmak için emek sarf eder. ?Emek? insan için kutsaldır, en önemli sermayedir. Ürettiğidir, gururudur, varlığını ortaya koyabilme gücü ve saygı görmesinde bir vesiledir.
Başkan Mehmet TÜZÜN ; Birçok ülkede gördüğümüz gibi, böyle günler bir şölen havası içinde kutlanmalıdır. Gerilimlere ve üzücü olaylara sebebiyet vermemek için toplum olarak hepimiz ortak bir sorumluluk içinde hareket etmeli, her zaman gerilim ve karışıklıklardan medet uman tahrikçi kesimlere karşı uyanık olmalıyız.
Bu duygularla bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nüzü kutluyor, tüm çalışanlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.dedi.
 
İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ ise konuşmalarında ;
 
Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören birlik ve danışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetten geliyoruz.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nün anlamına uygun, insan onuruna yaraşır bir şekilde, kardeşlik duygularıyla, huzur, güven ve barış ortamında kutlanmasını temenni ediyorum.Bizlere düşen sadece bu günde değil her zaman İşçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır. Bu dayanışma gününü bu günle sınırlı tutmayıp onların dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm bulmak öncelikli işimizdir. İşçi kardeşlerimizin yaşadığı sorunların çözülmesi için çaba sarf etmek, onların alın teri kurumadan haklarını teslim etmek için gayret göstermeliyiz. Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız. 
 
Genel Sekreter ALTUNDAĞ son olarak ; Ben bu günün birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanan kardeşlerimin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum" dedi.


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri