Aksaray ´lı görme engelli Kübra´dan,Sümeyye Erdoğan Bayraktar´a anlamlı mektup

Aksaray ´lı görme engelli Kübra´dan,Sümeyye Erdoğan Bayraktar´a anlamlı mektup

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AKSARAYLI GÖRME ENGELLİ KÜBRA´DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN KIZ SÜMEYYE ERDOĞAN´A ANLAMLI MEKTUP 
 
?BENDE SİZLER GİBİ ENGELLİ VE MAZLUM KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETMEK İSTİYORUM?
 
AKSARAYLI GÖRME ENGELLİ KÜBRA YUMUŞAK, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN´IN KIZI SÜMEYYE ERDOĞAN BAYRAKTAR´A YAZDIĞI MEKTUBU OKUYUP TESLİM ETTİ
 
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Aksaray İl Temsilciliğinin açılışını gerçekleştirmek için Aksaray´a gelen KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.
 
Gala Düğün  salonunda düzenlenen Program sırasında duygusal anlarda yaşandı. 
17 Yaşındaki görme engelli Kübra Yumuşak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile görüşmek istedi. 
Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Görme engelli Kübra ile bir araya geldi. Görme engelli genç kız, Sümeyye Erdoğan Bayraktar´a mektup yazdığını ifade etti. Kübra Yumuşak, kabartma yazı ile yazdığı mektubu Sümeyye Erdoğan Bayraktar´a bizzat okuyarak duygularını dile getirdi. Görme engelli genç kızın yazdığı mektuptan dolayı çok duygulanan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, kabartma yazılı mektubu teslim alarak. Kübra´ya Teşekkür etti. 
 
Aksaraylı Görme engelli Kübra Yumuşak´ın Sümeyye Erdoğan Bayraktar´a kabartma yazı ile yazdığı mektupta şu görüşlere yer verdi.
?Sayın Sümeyye Hanım dünyadaki ve ülkemizdeki mazlumlara yardım ettiğiniz için sizi çok seviyorum. Bu sebeple sizi örnek alıyorum. İnşallah bende ileride sizin gibi önce engelli kardeşlerime ve diğer mazlumlara yardım edebilirim. Bu sayede hem Allah´ın rızasını kazanmış olur hem de ülkemize faydalı bir birey olurum. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ve eşi Sayın Emine Hanım´ın hürmetle ellerinden öper, selam eder ve kendileriyle görüşmek isterim. 
Saygı ve hürmetlerimle...
Aksaray´dan Kübra Yumuşak ...?


Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri