Aksaray MHP Teşkilatı Merhum Türkeş´i Mezarı Başında Dualarla Andı

Aksaray MHP Teşkilatı Merhum Türkeş´i Mezarı Başında Dualarla Andı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

MHP´nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 21. yılında Beştepe´deki mezarı başında anıldı. Anma törenine katılan vatandaşlar, Türkeş´in kabri başında dua okudu.

MHP´nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş´in vefatının 21. yılı nedeniyle Beştepe´deki anıt mezarında tören düzenlendi. Kur´an-ı Kerim okunmasıyla başlayan anma töreninde MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkeş´in mezarına kırmızı- beyaz karanfiller bıraktı ve su döktü. Anma törenine onbinlerce kişi katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Türkeş´in mezarına su döktükten sonra dua etti. Erdoğan´ın ziyaretine merhem Türkeş´in oğlu Tuğrul Türkeş ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik etti. Erdoğan ziyaret esnasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Aksaray MHP Teşkilatıda anma törenine katılarak Merhum Türkeş´in mezarı başında dualar okudu.Anma törenine Aksaray İl Başkanı  Ramazan Kaşlı, Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı Ali Akbulut, İl Sekreteri Musa Gül, MHP Aksaray ve Ülkü Ocakları Aksaray İl-İlçe Teşkilat Başkan ve yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaşla  birlikte bugün saat:10.00´da Vefatının 21. yılında Kurucu Genel Başkan, Merhum Başbuğ´u sevgi, saygı, minnet ve özlemle Ankara Anıt mezarı başında dualarla andı.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri