Aksaray Milletvekillerinden destek açıklamaları

Aksaray Milletvekillerinden destek açıklamaları

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Belediyespor-Silifkespor karşılaşması sonrası,stadyumda çıkan kavgada Aksaray Belediyespor futbolcularının saldırıya uğrayarak darp edilmesi olayını Aksaray Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile kınadılar.
 
Bölgesel Amatör Lig´in 13´üncü haftasında 30 puanla lider olan Aksaray Belediyespor ile  2´nci sırada yer alan Medcem Silifke Belediyespor karşılaşması  Aksaray Belediyespor´un cezalı olması nedeniyle seyircisiz oynandı. 0-0 berabere biten maçın bitiş düdüğünün ardından iki amatör takım oyuncuları arasında arbede çıktı.Yaşanan  tartışma ve arbedenin ardından  Silifke Belediyesporlu oyuncular, Aksaray Belediyespor futbolcularına saldırdı. Çıkan kavga, polisin müdahalesiyle sona ererken,Aksaray Belediyespor´un Kütahyaspor dan transfer ettiği 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barış Civelek çıkan kavgada yaralandı.Federasyonun Silifke Belediyespor futbolcuları hakkında ceza vermeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
 
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ,"68 Aksaray Belediyespor´umuz, şehrimiz ve vefakar taraftarımızla şampiyonluk yolunda ilerlerken gerek saha içi ve gerekse saha dışı birtakım olaylarla yıpratılmaya çalışıldığını gözlemlemekteyiz. En son evimizde oynanan maçımızda da yaşanan üzücü hadiselerin ve gelişmelerin sonuna kadar takipçisi olacağımızı, Aksarayspor´umuzu asla yalnız bırakmayacağımızı ve her daim destekçisi olacağımızı belirtmek isterim."dedi.
 
 İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel,"Aksaray sporumuzun üzerinden ellerinizi Çekin onun üzerinden çekilmeyen kirli elleri Aksaraylı sporseverler kırmasını iyi bilir ...18.11.2018 tarihinde oynanan Aksarayspor talas gücü maçında çıkan olaylar nedeniyle Kabul edemeyeceğim iz bir şekilde saha içi olaylarından dolayı seyircisiz oynama cezası verilmiştir Bu ceza içerde oynanan iskenderun Belediyespor maçında uygulanmayıp şampiyonluk yarışında rakibimiz olan Silifke maçına niçin bırakılmıştır. 
 bugün oynanan maçta hakemlerin işgüzarlığı ile Aksarayspor´un iki nizami gol iptal edilmiştir maçtan sonra rakip takım Hocasının Tahrikleri neticesinde Çıkan olaylar bahane edilerek Aksaray spora tekrar ceza verilecek olursa bu haksız cezanın uygulanmaması için her türlü hukuki girişim ve eylemleri yapacağımız herkesçe bilinsin ... Aksarayspor sahipsiz değildir .Aksarayspor için söylenecek sözümüz, Bitmeyen sevdamız var."dedi.
 
AK Parti Aksaray Milletvekili Ilknur İnceöz,"saygıdeğer hemşerilerim, Aksaray Belediyespor takımımızın futbol maçında yaşanan talihsiz olayların takipçisi olacağımızı ve bu olayların şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımıza zarar vermemesi için gerekli çalışmaları yapacağımızı bilmenizi isterim.?"dedi.
 
?
 


Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri