Aksaray Milyonerini Arıyor

Aksaray  Milyonerini Arıyor

İki Buçuk Milyonun Talihlisi Henüz Ortaya Çıkmadı

Milli Piyango´nun çeyrek bilete çıkan büyük ikramiyesinin isabet ettiği Aksaray´da gözler kayıp milyonere çevrildi. 0798081 numaralı çeyrek bileti satan bayi Şinasi Terzioğlu ,10 MİLYONLUK  bileti kime sattığını hatırlamadığını belirtti.Çeyrek bilet olduğu için 10 milyonun dörtte biri olan iki buçuk milyon talihlinin olacak.


 Aksaray´da  gözler kayıp milyonerin kim olduğuna çevrilirken milyonluk bileti satan Terzioğlu ise büyük sevinç yaşadı. Daha öncede büyük ikramiyeler kazandıran Terzioğlu , bileti kime sattığını hatırlamadığını belirterek, yılbaşı özel çekilişi için çok yoğun bir bilet satışı gerçekleştirdiğini söyledi.


Terzioğlu,, büyük ikramiye isabet eden kişi adına çok mutlu olduklarını kaydetti. Aksaray´da büyük ikramiyeyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Terzioğlu , ?En azından bir insanı mutlu ettik? dedi.
Kendisinden birçok biletin satıldığını altını çizen Terzioğlu , büyük ikramiyenin isabet ettiği kişiyi hatırlamasının mümkün olmadığını dile getirerek, ?Kime çıktıysa hayırlı olsun,bu Aksaray tarihinde kayıtlara geçen en büyük ikramiye ´´ diye konuştu.

Büyük ikramiyenin kime isabet ettiği ise Aksaray´da merak konusu olurken, vatandaşlar biletin isabet ettiği ismi merak etmeye başladı. Birçok vatandaş büyük ikramiyenin çıktığı talihliye hayırlı olsun dileklerinde bulundular.



Anahtar Kelimeler: Aksaray Milyonerini Arıyor
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri