Aksaray Otobüs Firmalarında Bayram Tatili Hazırlığı

Aksaray Otobüs Firmalarında Bayram Tatili Hazırlığı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

OTOBÜS FİRMALARINDA BAYRAM TATİLİ HAZIRLIĞI

Ek seferler düzenlenecek

/resimler/2019-5/17/2049591823368.jpg

Şehirler arası yolcu otobüs firmaları, Ramazan Bayramı tatili süresince ek seferler düzenleyecek. Ek sefer izni 30 Mayıs´ta başlayacak, 11 Haziran´da sona erecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğünce yayımlanan genelgede, Ramazan Bayramı tatili süresince yolcu potansiyelinin önemli ölçüde artmasının beklendiği ifade edilerek, vatandaşların şehirler arası seyahat talebinin mevcut tarifeli yolcu taşıması yapan otobüslerin kapasitesiyle karşılanmasının zor olacağı bildirildi.

Bu doğrultuda, şehirler arası sefer yapan otobüs firmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince ek seferler düzenlemesine izin verildi.

Otobüsler için ek sefer  izni 30 Mayıs´ta başlayacak. B1 ve D1 yetki belgesi sahibi firmalar, zaman tarifesine bağlı olmadan B2 ve D2 yetki belgeli 25 ve üstü koltuk kapasitesine sahip araçları 11 Haziran´a kadar kullanabilecek.

Karayolu ulaştırma hizmetlerinde herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi amaçlanan düzenlemeyle vatandaşların mağdur olmasının önüne geçilecek. Aksaray´ın şehirler arası otobüs firmaları, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda gelen taleplere göre ek seferler düzenleyerek vatandaşların mağduriyetlerini gidermiş olacaklar.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri