Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesör sayısı 4´e yükseldi

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesör sayısı 4´e yükseldi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 
Profesör sayısı 4´e yükseldi  
Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi kadrosunda olan ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan akademik doktor kadrosuna yeni atamalar yapıldı. 
Son atama ile birlikte Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi olup, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan akademik kadrodaki doktor sayısı da, 4´ü profesör, 2´si doçent, 28´i de doktor öğretim görevlisi olmak üzere 34´e yükseldi.  
Son olarak atanan Cildiye Uzmanı Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Deniz Çankaya hastanede ki görevlerine ve hasta kabulüne başladılar. 
 
Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu kimdir?
Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) uzmanı Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu, 
1995 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Aynı hastanede uzmanlık eğitimi alan Prof. Dr. Çalıkoğlu, 2000-2001 yıllarında Cenevre Kantonu Üniversitesi Hastanesinde Klinik ve Araştırma, (fellow-ship, Dermatoloji AD) çalıştı. 
20 yıldır çeşitli özel hastanelerde çalışan 
Prof. Dr. Çalıkoğlu, son olarak Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapmaktaydı. 
 
Doç. Dr. Deniz Çankaya kimdir? 
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (ing) bitirdi. Uzmanlığını Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. Erişkin ve yaşlı hasta grubunun kalça ve diz eklemi rahatsızlıklarıyla ilgilendi. 2015 yılında Chicago Rush Üniversitesi Tıp Merkezi, artroplastı bölümünde bulundu. 35 ulusal ve uluslararası yayını bulunmakta olan Doç. Dr. Çankaya, Erişkin hasta grubunun kalça ve diz eklemi rahatsızlıkları konusunda uzmanlaştı.


Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri