Aksaray Belediye Başkanı, yerli malı haftası'nda öğrencilere TOGG sürprizi yaptı!

Aksaray Belediye Başkanı, yerli malı haftası

Aksaray Belediye Başkanı, yerli malı haftası'nda öğrencilere TOGG sürprizi yaptı!

Aksaray Belediye Başkanı, yerli malı haftası'nda öğrencilere TOGG sürprizi yaptı!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Yerli Malı Haftası kapsamında öğrencilere unutulmaz bir sürpriz hazırladı.

 

 

Aksaray Safa Okulları'nda düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin gurur kaynağı yerli ve milli otomobili TOGG öğrencilerle buluştu.

Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Seyyirden, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin yerli ve milli arabamızla tanışmasını istedik. Yerli malının sadece tüketimle değil, milli ürünlerle de gerçekleştirildiğini göstermek istedik. Bu sebeple, TOGG aracını, yerli ve milli gururumuz olarak öğrencilerimizle buluşturduk. Özellikle anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize tanıtmak istedik. Ülkemizin mühendislerinin akıllı aracı TOGG'u tanıtarak, gelecekte daha da gelişmişlerini yapabileceklerine olan inancımızı göstermek istedik. Bizleri kırmayarak TOGG aracını okulumuza gönderen belediye başkanımız Evren Dinçer’e teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Etkinlikte öğrenciler, TOGG'un teknolojik özelliklerini yakından tanıma fırsatı bulurken, yerli ve milli ürünlerin önemini vurgulayan bir deneyim yaşadılar. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e , yerli otomobilin gelmesinden dolayı teşekkür eden öğrenciler teknolojinin geleceğe nasıl yön verebileceğini öğrendi.

Öğrencilerin gözlerindeki heyecan, yerli ve milli ürünlerin genç nesiller arasındaki önemini bir kez daha vurguladı.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri