Aksaray Belediyesi 3.geleneksel sünnet şöleni başlıyor

Aksaray Belediyesi 3.geleneksel sünnet şöleni başlıyor

Aksaray Belediyesi 3.geleneksel sünnet şöleni başlıyor

AKSARAY BELEDİYESİ 3. GENELEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ BAŞLIYOR
 

BAŞKAN DİNÇER; “ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK OLAN ETKİNLİĞİMİZE HERKESİ BEKLİYORUZ”
 



 

Aksaray Belediyesi’nin geleneksel olarak bu yıl 3’ncüsü düzenlenen sünnet şöleni 19 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da Kılıçarslan Parkı’nda yapılacak.
 


 

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla geçtiğimiz yıllarda geleneksel olarak hayata geçirilen toplu sünnet şöleninin bu yıl üçüncüsü düzenlenecek. Aksaray Belediyesi Gençlik ve Bilim Merkezi önünde başlayacak kortejle start alacak etkinlikler Kılıçarslan parkı içinde devam edecek.
 


 

Şölen havasında geçmesi planlanan Aksaray Belediyesi 3. Geleneksel Sünnet Şöleninde Kılıçarslan Parkı içerisine çocuk oyun alanları kurulacak, çocuklar maskotlar eşliğinde doyasıya eğlenecekler. Ayrıca çocuklar için sahnede mini oyun gösterileri ve konserler düzenlenecek.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, geleneksel hale gelen sünnet şöleni ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile bu yılda sünnet olan yavrularımız için şölen düzenliyoruz. Yavrularımız ve aileleriyle bir araya gelerek onların güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız. 19 Ağustos Cumartesi günü saat 18:30’da Bilim Merkezi önünden başlayacak ve Kılıçarslan Parkı’nda devam edecek Sünnet Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri