Aksaray Belediyesi emeklilere ücretsiz kuaför hizmeti vermeye başladı

Aksaray Belediyesi emeklilere ücretsiz kuaför hizmeti vermeye başladı

Aksaray Belediyesi emeklilere ücretsiz kuaför hizmeti vermeye başladı

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

 

AKSARAY BELEDİYESİ BERBER SALONU HİZMET VERMEYE BAŞLADI

 

BAŞKAN DİNÇER, “SOSYAL BELEDİYECİLİK MODELİNİ EN BAŞARILI UYGULAYAN BELEDİYEYİZ”  
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediyeye ait Kuaför Salonunun hizmet vermeye başladığını ve emeklilerin bu salondan ücretsiz faydalanabileceğini söyledi. Aksaray Belediyesinin sosyal hizmetleri en etkin yürüten belediyelerden biri olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, “Örnek projelerle Sosyal Belediyecilik anlayışına yeni anlamlar katıyor, Türkiye’de de bu alanda öncü olmaya devam ediyoruz” dedi.
 


 

Aksaray Belediyesine ait Kuaför Salonu, Emekli Dinlenme evi bahçesinde hizmet vermeye başladı. Emeklilerin ücretsiz kuaför hizmetinden faydalanacağı berber salonunda hijyenik ortamda saç kesimi ve bakımı yapılıyor. Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08:00’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Talepler doğrultusunda kuaför salonu cumartesi günü de hizmet verebilecek.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak şehirde yaşayan 7’den 70’e herkese hizmet verdiklerini söyledi. Aksaray Belediyesinin daha öncesinde devam eden Mobil Kuaför hizmetinin yine kaldığı devam edeceğini hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, “Belediye olarak mobil kuaför hizmetimiz devam ediyor. Özellikle rahatsızlık nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı, hasta, engelli bireylerimize evde kuaför hizmetimiz sürüyor” şeklinde konuştu.
 


 

“Sosyal ihtiyaçların karşılanması noktasında bize talepte bulunan hemen hemen her ailemize ulaştık” diyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin sosyal hizmetleri en etkin yürüten belediyeler arasında gösterildiğini açıkladı. Şehir genelinde yardıma ihtiyaç duyan her ailenin yanında yer aldıklarını söyledi.
 


 

Aksaray Belediyesi olarak örnek teşkil eden yeni bir projeyi daha başlattıklarını dile getiren Başkan Dinçer, açıklamasının devamında “Emeklilerimizin ve yaşlı büyüklerimizin kişisel ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir hizmeti başlattık. Belediyemize ait Berber Salonumuz, Emekliler Dinlenme Evi bahçesinde hijyenik ve steril bir ortamda hizmet vermeye başladı. Emeklilerimiz ücretsiz bir şekilde berber hizmeti alabilecekler. Büyüklerimizin hayır duasını almak en büyük kazanım olduğunu biliyoruz. Bu yüzden toplumumuzda her bireyin, bize ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 


 



Pazar 8.8 ° / 6.3 °
Pazartesi 13.7 ° / 1.1 °
Salı 16.6 ° / 4.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri