Aksaray geleceğine sahip çıktı

Aksaray geleceğine sahip çıktı

"Geleceğe Nefes"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanlığınca ‘geleceğe nefes’ sloganıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da başlatılan fidan dikimi kampanyasına yoğun ilgi gösteren Aksaray halkına teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığının koordinesinde 11 milyon fidanın toprakla buluştuğunu belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın milli ağaçlandırma günü ilan etmesinin ardından 81 ilimizde 2023 noktada 11 Kasım Saat 11.11’de 11 milyon fidan toprakla buluşturuldu. Aksaray’da da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’ın katılımı ile ilimizin değişik noktalarında 90 bin fidan toprakla buluşarak geleceğimize nefes oldu” dedi.

Geleceğin teminatı olan gençlerin ve çocukların ağaç ve doğa sevgisinin kendilerini umutlandırdığını belirten Başkan Altınsoy, şöyle devam etti: “Fidan nefestir, fidan temiz hava teneffüs etmemizi sağlayan doğanın en güzel nesnesidir. Fidan ve yetişen ağaçlar sayesinde havamız temiz olacak. Çocuklarımız temiz hava soluyacak. Dikilen her fidan çektiği yağmurlarla topraklarımız bereketlenecek, verimli hale gelecek. Bugün ilimizde dikilen 90 bin fidan, ülke genelinde dikilen fidanlar ile birlikte büyüyecek, geleceğimize nefes, sağlıklı ve mutlu nesillerin yetişmesine vesile olacak. Bu anlamlı kampanyaya destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a, Valimiz Ali Mantı’ya, Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e, kamu ve kurum amirlerine, özellikle öğrencilerimize ve bütün duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray geleceğine sahip çıktı
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri