Aksaray Otizm Dayanışma Derneği' Bir gün inşallah sinemaya da gidebiliriz'

Aksaray Otizm Dayanışma Derneği

“BİR GÜN İNŞALLAH SİNEMAYADA GİDEBİLİRİZ.”
Aksaraylı otizmli çocuklar Türkiye’nin Gündemini meşgul eden protesto olayı sonrası Aksaray’da 01.12.2019 Pazar günü oynanan Kuzeyboru –Kahramanmaraş Elbistan Kadınlar 1. Ligi Voleybol karşılaşmasını tribünde izlediler. Maçı temsilcimiz set vermeden 3-0 kazanan taraf oldu.


Aksaray takımı Kuzeyboru’yu tezahüratları ile destekleyen özel çocuklar maç sonunda sahaya inerek sporcular ile fotoğraf çekindi. Çocuklarımızın mutlulukları ve tribündeki 2000 civarı seyircinin duygusal anları gözlerden kaçmadı.


Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Aksaray Otizm Dayanışma Derneği şu sözlere yer verdi; “Bakın biz maça gidebiliyoruz, normal gelişim gösteren çocuk annesi iseniz bu mutluluğu abartı sanabilirsiniz. Ama öyle ötelenmiş öyle dışlanmışız ki. Hayatın içine attığımız her adım bir karnaval bizim için. Maç boyunca kimseyi rahatsız etmedik. Isırmadık vurmadık. Kimseyi tribünden de atmadık. Ulumadık da. Bakin biz maça gittik. İnşallah bir gün sinemaya tiyatroya da gideriz. Bu mutluluğu bizlere yaşatan Kuzeyboru Aksaray Bayan Voleybol Takımımıza, yöneticilerimize tribünde bizim çocuklara tezahüratlar yapan halkımıza çok teşekkür ederiz.” dedi. 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri