Aksaray Valisi basınla buluştu…

Aksaray Valisi basınla buluştu…

Aksaray Valisi basınla buluştu…

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kurum müdürleri ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Uluırmak Uygulama Oteli’nde düzenlenen programda kentteki gazetecilerle bir araya geldi.

 

 

 Vali Kumbuzoğlu, şehrin tanıtımı ve kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla gazetecilerin özveriyle çalıştığını vurgulayarak Aksaray’ın tanıtım çalışmaları ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Aksaray’ın turizm ve sanayi alanında geliştiğini vurgulayan Vali Kumbuzoğlu, “Aksaray Orta Anadolu’nun en kadim şehirlerinden bir tanesi, yanı başında Nevşehir, Kırşehir ve Konya ile turizmde orta Anadolu’nun merkezi olan şehrimizde turizme ağırlıklı yatırımlar yapıyoruz. Şehrimizin ulusal anlamda tanınmasına sizlerde vesile oluyorsunuz. Nevşehir ve Aksaray’ı ortak iki şehit olarak görüyor ve 2 şehir tek millet olarak tanımlıyorum.

 

 

 Kapadokya’nın iki kadim şehrinde turizm ağırlıklı yatırımlarla ulusal arenada yerli ve yabancı turistin akın ederek katma değer vermesi açısından çalışacağız. Tabi bunun yanı sıra hem ilçelerindeki OSB’ler hem de şehrin lokomotifi olan OSB’miz her geçen gün daha da büyüyor. Batı ve doğudaki yatırımların Aksaray’a kazandırılması, bizi sanayileşme anlamında da geliştiriyor. Ülkeler arasında ithalat ve ihracat yapan dev firmaların Aksaray’da olması ve bu işlerin ulusal anlamda da tanıtılarak en öncelikli istihdama katkı sağlamasında sizin de payınız yüksek, kurumlarımız adına sizlere teşekkür ediyor, gününüzü kutluyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: Aksaray Valisi basınla buluştu…
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri