Aksaray'a 11 hekim atandı

Aksaray

Aksaray'a 11 hekim atandı

YENİ ATANAN HEKİMLER İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

 

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un girişimcileri sonucu Sağlık Bakanlığı’nın Aksaray’a 11 hekim atadığını açıkladı.
 


 

Aksaray’ın ihtiyacı olan sağlık branşlarındaki hekim atamalarının yapılması için İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengi Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi.
 


 

Yapılan atamalarla birlikte sağlık hizmetlerindeki uzman hekim eksikliğinin büyük oranda giderilmiş olacağının altını çizen Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk; “Şehrimize daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu anlamında katkı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a teşekkür eder, yeni atanan hekimlerimize başarı dolu görevler dilerim.”
 


 

Sağlık Bakanlığı tarafından Aksaray’a atanan doktor dağılımlarını sıralayan İl Başkanı Hamza Aktürk; “4 pratisyen hekim, 3 aile hekimliği uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 hematoloji uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı olmak üzere 11 hekim ataması gerçekleştirilmiştir. İktidar partisi olarak milletvekillerimiz ile beraber, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Şehrimizin tüm ilçelerinde ihtiyaç duyulan branşlarda ilerleyen dönemlerde de atamalar devam edecektir. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni atamaların ilimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı günler dilerim.”
 



Anahtar Kelimeler: Aksaray' hekim atandı
Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri