Aksaray,Ankara´da ´Aksaray´için toplandı

Aksaray,Ankara´da ´Aksaray´için toplandı

aksaray haberleri | aksarayhaber68

Aksaray, Ankara´da ?Aksaray´ için toplandı
Aksaray Ticaret Borsası öncülüğünde Ankara´da Aksaraylı bürokratların katılımıyla ?Aksaray´ konulu toplantı düzenlendi.
Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Sosyal Tesislerde Aksaray Ticaret Borsasının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Ak Parti Gurup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, 24 dönem milletvekili Nevzat Palta, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve meclis üyeleri, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, Tarım Platformu, birlik ve kooperatif başkanları, Ankara´da yaşayan ve çeşitli bakanlıklarda görev yapan üst düzey bürokratlar katıldı.
Toplantıda Aksaray´ın sanayi, tarım ve hayvancılık, turizm ve diğer alanlarda daha da gelişmesi için yapılacaklar, mevcut durumu ve potansiyeli değerlendirildi. Aksaray-Ankara birliği ve ortak çalışma imkânının sağlanması ile kentin daha iyi yerlere gelebileceği görüşü ortaya konurken, bu konuda somut adımlar atılarak Aksaray için yapılacak çalışmalara el birliği içinde destek olunması gerektiği belirtildi.
Aksaray´a fayda sağlayacak her türlü konunun takipçisi olduklarını belirten Vali Pekmez düzenlenen toplantının önemini belirtti.
AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti de yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Ankara´da göreve yapan bürokratlarla ilki yapılan toplantıların düzenli olarak yapılması, karşılıklı istişareler ve Aksaray için yapılacakların değerlendirilmesinin çok önemli olduğunu belirttiler.
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök:´ Biz birlikte güçlü oluruz. Bu toplantıların sürekli olarak yapılmasını bekliyoruz? dedi.
Toplantının ardından Vali Aykut Pekmez, milletvekilleri ve toplantı katılımcıları ile birlikte Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı  Rifat Hisarcıklıoğlu´nu ziyaret etti.

 



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri