Aksaray´da 83 bin 352 öğrenci yarıyıl tatiline girdi

Aksaray´da 83 bin 352 öğrenci yarıyıl tatiline girdi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AKSARAY´DA 83.352 ÖĞRENCİ KARNE SEVİNCİ İLE YARIYIL TATİLİNE GİRDİ
 
Taptuk Emre Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde Aksaray Valisi Ali Mantı  ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut öğrencilere karneleri ile çeşitli hediyeler verdi. 
 
Aksaray´da 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılını tamamlayan 83.352 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı. 
 
Taptuk Emre Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Aksaray Valisi Ali Mantı,  Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın, Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak ve davetliler katıldı.
 
Vali Ali Mantı karne töreninde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında ?Ülkemizin geleceği, bekası için iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız var´ dedi. Öğrencilere, en iyi şekilde eğitimlerini tamamlayarak ileriki yaşamlarındaki hedeflerine ulaşmaları temennisinde bulunan Vali Ali Mantı: ?Ailemiz, devletimiz sizler için gayret sarf ediyor. Amacımız güzel bir şekilde okulumuzu bitirerek ileriki hedeflerimize ulaşmak olmalı. Önemli olan ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir şekilde görevini yapabilmek. Bunun hakkını verebilmemiz lazım. Ülkemizin geleceği, bekası için iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız var. Hep birlikte hedeflerimizin gerçekleştireceğiz inşallah.? dedi. 
 
Daha sonra öğrencilerin karneleri ve hediyeleri Vali Ali Mantı ve diğer protokol üyeleri tarafından öğrencilere takdim edildi. 
 
Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut´ta Öğrencilere tatilde kitap okumalarını tavsiye ederek iyi tatiller geçirmelerini temenni etti.


Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri