Aksaray´da Ak Parti´den Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Aksaray´da Ak Parti´den  Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Tarım Bakanlığı Eski Teftiş Kurulu Başkanı Münir Uğuz Ak Parti Aksaray´dan Miletvekili Adayı oluyor...

Seçim takviminin açıklanmasından hemen sonra Eskil Kaputaş Yaylasından tarım Bakanlığında üst düzey bürokrat olarak görev yapan Münir Uğuz Ak Parti´den Milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

Yıllardır Milletvekili hasreti ile yanıp tutuşan Eskil için Sürpriz gelişme yaşandı. Münir Uğuz´un aday adayı olacağı öğrenen halk kararı büyük bir sevinçle karşıladı.  

MHP Lideri Devlet Bahçeli´nin erken seçim ile ilgili çıkışından sonra siyaset gündemi bir anda alevlendi.  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde MHP Genel Başkanı´nın kabul ederek bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye´de basın mensuplarına erken seçim kararı aldıklarını açıklayarak Seçimin 24 Haziran 2018´de yapılacağını duyurmuştu.

Kararın açıklanmasından hemen Sonra haber sitemize gelen bir istihbari bir durum neticesinde, Eskil tarafından sevilen isim Bir dönem Tarım Bakanlığında teftiş kurulu başkanlığı yapmış, Münir Uğuz´un Milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.  Kendisine telefon ile ulaştığımız Münir Uğuz olayı doğruladı.

Sayın cumhurbaşkanımız seçim tarihini açıkladıktan sonra Halkımızdan bu yönde teveccüh geldi. Bende Aksaray´ın bir neferi olarak bu teveccühü geri çevirmedim İnşaallah Ak Parti´den Aksaray Milletvekili aday adayı olacağım  dedi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri