Aksaray´da ehliyetine el konulan internet fenomeni bisiklete binmeye başladı

Aksaray´da ehliyetine el konulan internet fenomeni bisiklete binmeye başladı

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´da otomobilin hızını sabitleyip,yan koltuğa geçerek araç kullanarak hem kendi canını, hem de diğer araç sürücülerinin canını tehlikeye atan sürücünün görüntüleri 15.5.2018 tarihinde  yerel ve ulusal haber sitesi ve kanallarında yayınlanmış,bu görüntüler büyük tepki çekmişti.

Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirmiş,ekipler sürücünün kimliğini belirleyerek sürücü Yusuf Uz(30) ve kamerayı çeken arkadaşını gözaltına alarak,adliyeye sevk etmişlerdi.sürücü Yusuf Uz´un ehliyetine 6 ay süre ile el konulurken ayrıca bin 500 lirada para cezası verilmişti.

Otomobilin hızını sabitleyip,  yan koltuğa geçerek araç kullanan Yusuf Uz´un ehliyetine el konulmasının ardından,şimdi  sadece bisiklete binebiliyor. Yusuf Uz Şimdilerde sosyal medyadaki takipçilerine bisikletli görüntüler paylaşmaya başladı. Sosyal medyada yayınlanan tirajikomik videoda bisikletle hareket halinde olan Yusuf Uz´a ehliyetinin akibeti soruluyor.Yusuf Uz Ehliyetini ne zaman alacaksın sorusuna ,yakında alacağım diye cevap veriyor.Tirajikomik videoda duygusal müzik kullanılarak Yusuf Uz´un boynunu bükerek bisikletle yoluna devam ettiği görülüyor.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri