Aksaray´da İşlenen Cinayetin Sır Perdesi Aralanıyor | aksarayhaberleri

Aksaray´da İşlenen Cinayetin Sır Perdesi Aralanıyor | aksarayhaberleri

2 Kişinin silahla vurularak öldürüldüğü cinayetteki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor

Olay dün akşam saat 20:30´da Konya-Aksaray karayolu Sultanhanı girişinde yaşanmıştı..  Konya´dan Aksaray yönünde ilerleyen,Ortaköy nüfusuna kayıtlı  Tuncer kütük (27) idaresindeki 68 BM 327 plakalı  otomobil, peşine takılan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil tarafından takip edildi.

Tuncer Kütük ve Mediha Akdağ(50) isimli  kadın, kendilerini takip eden kişi veya kişilerce yol boyunca kurşunlandı. Takip sonunda kaza yapan otomobilin yanına gelen saldırgan ya da saldırganlar yakın mesafeden Tuncer Kütük´ü göğsünden, yanında bulunan Mediha Akdağ´ı(Konya nüfusuna kayıtlı)  ise başından vurarak infaz etti. 
Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri maktullerin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, nöbetçi savcı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Cesetler incelemenin ardından Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi Morgu´na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Öldürülen Tuncer Kütük silahlı saldırı öncesinde  aracı ile Konya´dan Aksaray´a hareket halindeyken sosyal medya üzerinden canlı yayına bağlanarak arkadaşlarıyla mesajlaştığı ortaya çıkmıştı.

Öldürülen kadının ayrı yaşadığı eşi bir numaralı şüpheli olarak aranıyor;

Yaşanan cinayet olayının ardından Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Jandarma ve Konya Emniyet ekipleri birlikte organize bir çalışma başlatarak, cinayetin bir numaralı şüphelileri ,öldürülen kadın Mediha Akdağ´ın eşi ve çocukları üzerine yoğunlaştı.

Öldürülen 50 yaşındaki Mediha Akdağ´ın ayrı yaşadığı,boşanma aşamasında olduğunu belirleyen ekipler, Ş.D İsimli kocayı aramaya başladı.İkametinde bulunamayan şüpheli koca, Konya Emniyeti tarafından aranmaya başladı.

Öldürülen Mediha Akdağ´ın 3 çocuğunada ulaşamayan ekipler,heryerde şüphelileri arıyor.

/resimler/2018-1/4/1950308810531.jpg

 

/resimler/2018-1/4/1951164436465.jpg



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri