Aksaray´da Sağlıkta yeni dönem başladı

Aksaray´da Sağlıkta yeni dönem başladı

6 Poliklinikte hasta muayenesi, gece 24´e kadar acil servis hizmeti

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt polikliniği Fatih Mahallesinde hizmet vermeye başladı. Poliklinikte 6 branşta hasta muayenesi yapılırken 10 yataklı Acil Servis bölümünde gece 24´e kadar sağlık hizmeti veriliyor
-Vali Pekmez incelemelerde bulundu
Aksaray Valisi Aykut Pekmez 5 Mart 2018 tarihinde hasta kabulüne başlayan Muzaffer Çakır Semt polikliniğini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan müdür yardımcıları ve sağlık yöneticileri ile birlikte polikliniği gezen Vali Pekmez muayene olmak için bekleyen hastalarla görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
-Verilen Sağlık Hizmeti bakımından Türkiye´de başka örneği yok
Verilecek sağlık hizmetleri ile bölgede mini bir hastane olarak çalışacak Muzaffer Çakır Semt polikliniğinin hayırlı olmasını temenni eden Vali Pekmez, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan´dan bölümler ve verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.
-Son teknoloji tıbbı cihazlar ile sağlık hizmeti
Son Teknoloji Röntgen, Efor Test ünitesi, Laboratuvar bölümleri ile Dâhiliye, Kardiyoloji, Üroloji, Diş gibi polikliniklerden oluşan ve gece 24´e kadar acil sağlık hizmeti verecek polikliniğin verilen hizmetler bakımından Türkiye´de başka bir örneği bulunmadığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan yeni açılmasına rağmen önemli sayıda vatandaşa sağlık hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.
Vali Aykut Pekmez 400 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesinin yakın zamanda hizmete gireceğini ilave 200 yataklı yeni ek binanın ihalesinin de yapıldığını belirterek, Aksaray´da sağlık hizmetleri bakımından daha da iyi duruma gelmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.
Kent merkezinde daha önce açılan Semt Polikliniğinin ikincisinin Fatih Mahallesinde açıldığını ifade eden Vali Pekmez: ?Bu önemli hizmetin sunulmasında başta hayırsever Muzaffer Çakır olmak üzere burada görev yapacak bütün sağlık çalışanlarına ve bölgede yaşayan ve buradan en iyi şekilde sağlık hizmeti alacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum´ dedi.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri