Aksaray'da 2024 yılı "şehitler takvimi" yayınlandı

Aksaray

Aksaray'da 2024 yılı "şehitler takvimi" yayınlandı

Aksaray'da 2024 yılı "şehitler takvimi"  yayınlandı

Aksaray Valiliği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi'nin işbirliğiyle 2024 yılı şehitler takvimi yayınlandı.

Şehit aileleri ve Gaziler derneği Şube Başkanı  D. Mehmet Akbulut
Dernek binasında yaptığı basın toplantısıyla 2024 yılı  Aksaraylı şehitlerimiz takvimini tanıtan Akbulut, takvimlerin grafik 
tasarımını yaklaşık dört ay sürede dernek olarak hazırlıklarını ve baskı maliyetinin Aksaray Valiliği tarafından karşılandığını ifade etti.


Akbulut, Öncelikle desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na Şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür ederek. 2024 yılı takvimine 2023 yılında terörle mücadele başta olmak üzere çeşitli nedenlerle hayatlarını kaybeden yeni ismin ve fotoğrafın eklendiğini dile getirdi. Akbulut bu yıl ilkincisini basımını gerçekleştirdiğimiz Aksaray Şehitler takvimi arşiv niteliğinde bu yılki takvim de 197 Şehit asker, polis ve kamu görevlimizin fotoğrafları yer alıyor.Bu takvimle Aziz Şehitlerimiz 365 gün boyunca unutulmayacak.
Takvime bu yıl 1 yeni şehidin fotoğrafının üzülerek eklendiğini belirterek, "İnşallah gelecek yıl Bizlerin temennisi  2024 yılında Aksaray ile birlikte Türkiye'nin her yerinde şehit vermememiz ve 2025 takvimine yeni fotoğrafların eklenmemesi yönündedir. 


Akbulut, ilk etapta beş yüz adet bastırılan takvimin dağıtıldıktan sonra ihtiyaç duyulduğunda  bin adet daha bastırılacağını ifade ederek, takvimlerin şehit ailelerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm kamu kurumlarına STK'lara isteyen vatandaşlara dağıtacaklarını söyledi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri