Aksaray'da Belediye ekiplerinin kar mesaisi

Aksaray

Aksaray'da Belediye ekiplerinin kar mesaisi

Aksaray Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri şehrimizde kar yağışının başlamasının ardından teyakkuza geçti. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in talimatı ile ekipler 7/24 kar nöbeti ve tuzlama çalışması gerçekleştirdiler.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte yolları açık tutmak için şehir genelinde yoğun bir tempoyla çalışan Aksaray Belediyesi ekipleri, dün geceden itibaren sabaha kadar mesai yaptı. Özellikle şehir merkezi ile uzak mahalleler arasındaki ana arterleri açık tutmak için yoğun gayret gösteren ekipler, kent merkezinde de çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kar yağışının etkili olduğu andan itibaren sahada yürütülen tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer, kar yağışı öncesinde ekiplerin hazır kıta beklediğini söyleyerek “Hava şartlarının hayatı olumsuz yönde etkilememesi için 24 saat esasına göre gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Kar yağışı etkisini göstermesiyle birlikle ekiplerimiz zaman kaybeden çalışmalara başladı. Kar küreme ve tuzlama araçları yolları açık tutmak için ana arter başta olmak üzere şehir genelinde çalışma başlattı.

Bizde çalışmaların koordinesi yerinde sağlıyoruz. Ekiplerimiz gayretli ve özverili bir çalışma sergiliyor. Halkımız için çalışmalarımızı sabaha kadar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Çalışmalar Sabaha Kadar Devam Etti

Aksaray Belediyesi ekipleri, ana arterleri gece boyunca açık tutmak için yoğun mesai harcadı. Ekipler; Üniversitesi, Sanayi, TOKİ bölgesi başta olmak üzere, kentin yüksek ve dış kesimlerinde bulunan daha birçok mahallede sabaha kadar aralıksız bir şekilde karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca ekipler günün ilk ışıklarıyla birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımlarda tuzlama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray' Belediye ekiplerinin mesaisi
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Pazar 8.8 ° / 6.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri